YES! Glennis Grace met verpletterend optreden door naar de America's Got Talent liveshows

Celebs door Roos

Onze eigen Glennis Grace timmert flink aan de weg met haar deelname aan America's Got Talent. De Nederlandse Whitney Houston verpletterde de jury gisteravond met haar eigen versie van Nothing Compares 2U van Prince. En dat heeft haar nu aan een plekje in de liveshows opgeleverd.

Geluisterd naar feedback

Glennis vertelde vlak voordat ze begon dat ze had geluisterd naar de feedback van jurylid Mel B. Die drukte haar na haar auditie op het hart om ook andere nummers dan die van Whitney Houston te zingen. Daarop zei Simon Cowell grinnikend: "Volgens mij heb ik dat ook gezegd hoor!" Hoe dan ook, Glennis volgde het advies dankbaar op en bezorgde het publiek én de jury kippenvel van jewelste.

Complimentjes

Op social media regent het complimentjes voor Glennis en veel mensen zien haar als kanshebber voor de grote winst.  "Wat een geweldige stem en optreden!" schrijft iemand. "Yes! Gefeliciteerd Glennis en zet 'm op in de live shows!" Glennis zelf laat weten dat ze niet kan omschrijven hoe het voelt om door te zijn naar de liveshows: "En ik weet dat mijn zoon trots op mij is." 

Zet 'm op Glennis!

Lees ook: Glennis Grace blaast jury omver met auditie America's Got Talent