Expeditie Robinson 2018: Deze namen worden genoemd als deelnemers

Celebs door Redactie Ze.nl

Een nieuw seizoen van Expeditie Robinson staat weer voor de deur en dat betekent dat we er bijna achterkomen wie de kandidaten van Expeditie Robinson 2018 zijn. Op het Instagram-account van het RTL-programma worden mondjesmaat al geheimzinnige filmpjes vrijgegeven en er wordt flink op los gespeculeerd! Dit zijn de namen die nu al vallen als kandidaten van Expeditie Robinson 2018...

Expeditie Robinson 2018

Expeditie Robinson 2018 kandidaat 1

Deze kandidaat zou volgens Expeditie Robinson de beste dansmoves hebben. Als we ook nog eens kijken naar zijn haar, is het niet zo gek dat de naam Jody Bernal valt. Echter... Jody Bernal is wel nét vader geworden. Misschien niet een heel lekkere timing om mee te doen met Expeditie Robinson 2018 als je partner zwanger is. Zou 't hem zijn?

Expeditie Robinson 2018 kandidaat 2

 

Robinson numero 2! Wie is deze rollergirl? #expeditierobinson #expeditieleden #seizoen2018

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Wie is deze rollergirl' luidt de vraag bij dit filmpje, waarin een dame met lange puntige nagels de veters van haar rolschaatsen strikt. De dame heeft ook nog eens geel haar en daarom wordt er veelal dezelfde naam genoemd: Aisha Echteld, oftewel I Am Aisha - een Nederlandse pop- en R&B-ster. Nou en dat ze ook nog eens goed kan rolschaatsen, bewijst ze in onderstaande videoclip. Lijkt ons zo klaar als een klontje. 

 
Expeditie Robinson 2018 kandidaat 3
 

Ook dit filmpje lijkt mysterieus, maar trouwe fans hebben meteen ontcijferd dat het hier om niemand minder dan Donny Roelvink gaat. Donny is geen vreemde in realityland, want hij is ook te zien in de laatste serie Temptation Island VIPS. Niet zo vreemd dus als hij zich ook zou laten strikken voor Expeditie Robinson 2018!

Expeditie Robinson 2018 kandidaat 4

 

Deze Robinson houdt wel van een lekkere Bossche bol... #expeditierobinson #expeditieleden #seizoen2018

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Ook het laatste filmpje dat gisteren werd vrijgegeven door Expeditie Robinson lijkt niet echt moeilijk te ontcijferen. We zien een donkere man die een Bossche bol besteld. Nou 1+1= de Braboneger natuurlijk! 

Het is nog even afwachten tot de andere kandidaten van Expeditie Robinson 2018 worden onthuld. Het is gebleden dat voorgaande seizoen een carrière zowel kon maken als breken... Dus wie durft het dit jaar aan?! 

Lees ook: Dit zijn de 4 meest hypocriete deelnemers van Temptation Island 2018