Dit is de winnares van De Bachelor België met Fabrizio Tzinaridis

Celebs door Elsemieke

Het einde van Fabrizio's (29) liefdesavontuur is er eindelijk. Op dit moment kunnen we niet alleen genieten van de finale van De Bachelor met Thomas van der Vlugt, maar ook van de Belgische versie met Fabrizio Tzinaridis. De Vlaamse bachelor zorgde voor een fikse portie drama elke week. Die welbekende 'klik' heeft hij uiteindelijk gevonden, want de finale van De Belgische Bachelor staat online! Let op: spoiler alert

de bachelor belgie winnaar

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale van de Belgische Bachelor

De winnares van de Belgische Bachelor

Inmiddels weten we ook al wie de winnaar is van De Bachelor met Thomas van der Vlugt, maar ook in België loopt het programma rondom de liefde, waar elke week steeds minder vrouwen serieus in de race waren om het hart van de Belgische Bachelor Fabrizio te veroveren. Inmiddels zijn de 24-uurs dates al geweest, waar bleek dat Fabrizio met alledrie de dames het bed had gedeeld. Enfin: tijd om erachter te komen wie de winnares is van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis!

De laatste roos gaat naar...

De finale van De Bachelor België ging tussen Margaux en de Nederlandse Madieke. Met beiden had Fabrizio een goede en romantische klik, maar helaas kon hij ze dus niet allebei kiezen. Nadat hij met beide dames nog één keer bij zijn ouders was langsgegaan, koos Fabrizio voor Madieke. “Ik zou het oprecht leuk vinden als je deze laatste roos zou willen aanvaarden… Madieke.” Madieke had echter door dat Fabrizio iets dwarszat. “De keren dat ik in het weekend bij hem was merkte ik een bepaalde soort van afstand. We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen.”

Geen chemie

De twee bleken dus helaas geen match te zijn. Vier weken na de opnames van het programma besloot Fabrizio om er een eind aan te breien. “Het was leuk, we hebben veel Netflix gekeken, maar daarna zat ik weer boven in mijn kantoor. Daar ben ik de laatste drie maanden heel weinig uitgekomen. De reden waarom het niets is geworden, is in mijn ogen een gebrek aan chemie, aan die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken terwijl ik het gewoon niet voelde.” Madieke en Fabrizio zijn dus alweer uit elkaar!

Fabrizio heeft nadat hij het uitmaakte met Madieke al snel met Margaux afgesproken.  “Vanaf het moment dat ik Fabrizio terugzag, voelde dat als een vertrouwde omgeving”, vertelt Margaux. “Het was gewoon fijn om die tijd weer samen door te brengen. Ik mocht van hem ook blijven slapen. Het gevoel dat ik had toen ik bij hem sliep, was het vertrouwde gevoel van in Griekenland. Alleen was het nu echt onder ons en kunnen we onze tijd besteden aan elkaar. Dat hebben we ook gedaan en dat was meteen een natuurlijk gevoel, alsof we dat altijd al hadden gedaan. Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. We zijn nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel.”

Nieuwe vlam

Fabrizio en Margaux hebben nog niet officieel een relatie, maar kijken hoe het loopt. “Margaux is in een korte tijd uiteindelijk veel gaan betekenen. Op dit moment is ze best ook wel waardevol in mijn leven. Ik kan eigenlijk zo goed als alles aan haar vertellen. Ik voel geen druk. We genieten van het moment. We zitten in het moment samen. Geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt.” Over een plottwist gesproken!

Foto: Videoland

Lees ook: Samantha ‘Barbie’ de Jong laat tattoo zetten met nieuwe lover