Lifestyle / Celebs
Celebs

FOTO: Monique reageert op breuk met André met emotionele post

Woensdagochtend werd het nieuws verspreid dat het over en uit is tussen André Hazes en Monique Westenberg. Het bleek helaas geen juicy gossip te zijn, beiden hebben de geruchten niet veel later bevestigd. Dré heeft voor de zoveelste keer de biezen gepakt. Monique deelt haar kant van het verhaal in een emotioneel bericht op haar Instagram-feed.

monique andre hazes uit elkaar

Lees ook: Foto: André Hazes in z'n blote (d)reetje bij vriendin Monique op schoot

Niet aan zien komen

Monique plaatste rond 7 uur 's avonds een foto van André, hun kindje en zijzelf. "Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan", begint ze haar berichtje. "Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet. Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek."

Veilige omgeving

"Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken", vervolgt ze. "Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving. Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken."

Monique sluit haar bericht af met het verzoek om respect zodat zij en haar zoon er samen doorheen kunnen komen.

Nieuwe liefde voor André?

Dré liet natuurlijk ook van zich horen: "We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn." 

Verloofd

In 2018 was het ook al hommeles bij huize Hazes-Westenberg. De twee gingen toen ook al uit elkaar. Na een tijdje knipperlichten en een korte fling tussen André en Bridget Maasland, hadden ze elkaar weer helemaal gevonden. Op 12 december vorig jaar ging Dré zelfs op één knie voor Monique. Check de video van het aanzoek hier

Lees ook: Zo sneu: De stiefmoeder van Monique Westenberg is overleden
 

Beeld: Brunopress