Lifestyle / Celebs
Celebs

Zo sneu: De stiefmoeder van Monique Westenberg is overleden

Verdrietig nieuws voor huize Westenberg-Hazes. De stiefmoeder van Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, is maandagavond overleden. Dat meldt een geëmotioneerde Monique op Instagram.

monique westenberg andre hazesLees ook: Hoe leuk: Vriendin André Hazes gaat een kinderboek schrijven

Een jaar vechten

"Na meer dan een jaar vechten tegen alle ziektes die je zijn overkomen dachten we dat je er eindelijk bovenop ging komen, er was zelfs weer een klein beetje hoop", schrijft Monique bij een foto van haar "pinda mama", Maria. De familie hoopte dat ze zou herstellen, maar haar hart bleek te zwak. 

Liefde en gekkigheid

Monique had een goede band met haar stiefmoeder. Haar vader had 20 jaar een relatie met Maria en ze woonden naast elkaar. "Lieve Maria, ik ben je dankbaar voor de twintig jaar liefde, zorgzaamheid, je luisterend oor, goede adviezen, wijsheid, gekkigheid en eerlijkheid, maar bovenal voor alles wat je papa hebt gegeven", schrijft Monique verder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn pinda mama! Toch nog heel onverwachts is mijn aller liefste pinda mama, Maria, gister avond overleden. Na meer dan een jaar vechten tegen alle ziektes die je zijn overkomen dachten we dat je er eindelijk bovenop ging komen, er was weer een klein beetje hoop. We lachten zelfs weer met elkaar en na 9 weken in het ziekenhuis kregen we hoop dat je hier snel uit zou mogen. Helaas was jouw hartje te zwak na alles wat je lichaam heeft moeten doorstaan. Jouw mooie, eerlijke hartje! De afgelopen twee jaar hebben we gelukkig naast elkaar gewoond waardoor we elkaar iedere dag hebben gezien, waardoor André de eerste twee jaar van zijn leventje iedere dag met zijn oma heeft doorgebracht. Lieve Maria, ik ben je dankbaar voor de 20 jaar liefde, zorgzaamheid, je luisterend oor, goede adviezen, wijsheid, gekkigheid en eerlijkheid, maar bovenal voor alles wat je papa hebt gegeven. Ons gezin is niet meer compleet zonder jou. Ik ga je zo onbeschrijflijk veel missen mijn Pinda mama. Mijn hart is gebroken πŸ’”

Een bericht gedeeld door π‘΄π’π’π’Šπ‘Έπ’–π’† π‘΅π’π’†Μˆπ’ (@moniquenoell) op

Ook André deelt een eerbetoon aan zijn overleden schoonmoeder op Instagram. "Jij blijft altijd de oma van ons kind en we zullen er alles aan doen dat hij zich jou altijd zal herinneren."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve Maria. Ik weet nog onze eerste ontmoeting. Ik was de hele dag nerveus jou en mijn schoonvader te ontmoeten. Het moment dat ik binnen stapte in het geliefde Het Zonnetje werd ik ongelooflijk warm ontvangen. We hebben de hele avond met zijn vieren gedronken, gesproken, gelachen. Jij bent in de 4,5 jaar dat je in mijn leven was zo’n belangrijke kracht. Zo lief, zo echt, zo puur. En nu ineens ben je er niet meer. Je was de ideale schoonmoeder en Pinda mama van mijn vrouw. Jij blijft altijd de oma van ons kind en we zullen er alles aan doen dat hij zich jou altijd zal herinneren. Bedankt voor de mooie jaren en wij houden van jou. Een geliefde Rotterdammer is heengegaan en zal een groot gemis zijn voor heel veel mensen!❀️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Lees ook: Gespot: Meghan Markle's babybuikje goed te zien in galajurk

Beeld: Brunopress