Lifestyle / Celebs
Celebs

Temptation Island-Bert heeft een nieuwe vriendin: "nu maar hopen dat Delphine ons met rust laat"

Temptation Island 2021 zit erop. Het afgelopen seizoen zat vol met drama, ruzies en weggestuurde koppels, maar daarmee is de juicy nog niet tot einde gekomen., In de laatste aflevering vertelde Bert dat hij alweer aan het daten is. Inmiddels heeft Bert zijn liefje ook voorgesteld op Instagram.

bert temptation island 2021 nieuwe vriendin

Lees ook: Relatie van Koen en Deborah na Temptation Island toch gesneuveld

Alles over de nieuwe vriendin van Bert uit Temptation Island

Dat het tussen Delphine en Bert niet goed is afgelopen, zullen maar weinig mensen verbazen. De twee beschuldigen elkaar het hele programma van verraad over en weer. Zo lovend als hij praat over zijn vriendin, zo slecht spreekt hij over zijn ex Delphine in gesprek met de krant 'Het Laatste Nieuws'. Hij geeft toe dat hij Delphine geen hoer had mogen noemen in het programma. Maar Delphine is heus geen heilig boontje, zo beweert Bert in het interview met de Belgische krant. "Ik ben heel wat onfrisse dingen over haar te weten gekomen."

Nieuwe vriendin Bert Temptation Island 2021

Hoewel Bert duidelijk pijn heeft aan de breuk, heeft hij inmiddels een nieuwe vriendin. De twee hebben elkaar leren kennen via social media en van het een kwam het ander. "Ik heb haar terug gevolgd en zat te kijken, en was fysiek enorm aangetrokken tot de foto’s die ik zag. Op een zeker moment als je alle twee datzelfde gevoel hebt van je bent verliefd op elkaar, je hebt een bepaald gevoel bij elkaar, dan ga je ervoor. Ik ben daar superblij mee. Nu maar hopen dat Delphine ons met rust laat."

Eind goed al goed

De gelukkige is Kelly Jeurissen. Ze is geboren op 5 december 1997, wat haar nu 23 maakt. Bert is 33 jaar oud. Op Instagram heet ze @kellyjeurissen. Op Instagram heeft Bert Kelly inmiddels openlijk de liefde verklaard. 'Kelly, ik kan u alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij terug in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig met u en kijk uit naar onze toekomst. Temptation Island is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Eind goed al goed.'

Foto: RTL

Lees ook: Juice! Op Temptation Island deden singles het "gratis" met crewleden