Juice! Op Temptation Island deden singles het "gratis" met crewleden

Media door Jennifer

Het is algemeen bekend dat Temptation Island vol zit met hitsige momenten. Dat het er achter de schermen ook heet aan toe gaat, wisten we nog niet. Blijkbaar komen sommige Temptation-singles niet genoeg aan hun trekken in de villa. Een voormalige deelnemer klapt uit de school: sommige singles doken het bed in met een crewlid, niet eens in ruil voor een Marsreep.

Lees ook: Hoe dan?! Donna en Nico uit Temptation Island zijn nog bij elkaar

Geen seks voor Marsrepen

Deze week gingen al geruchten rond over een Expeditie Robinson-crewlid, dat aan kandidaten seks zou aanbieden in ruil voor een Marsreep. Dat gerucht is inmiddels ontkent uit meerdere hoeken, maar het brengt ook nieuwe verhalen van achter de schermen naar boven. Zo ook over Temptation Island. Het gerucht ontstaat dankzij voormalig deelneemster, uit het vorige seizoen, Gulcin (vrouw van Sorelis). Zij reageert onder een Instagram-post van RTL Boulevard: "Bij ons op Temptation Island (opnames) deden sommige het gratis zonder er een marsje voor terug te krijgen (met iemand van de crew)!" Juicy! In haar bericht tagt ze Karina, de ex van Greg, waarbij ze zegt: "If you know, you know, tweede nacht toch gelijk, STUK!"

gulcin

Seks met crewlid

Of de geruchten waar zijn, zullen we misschien nooit weten. Wel gebeurt het dus kennelijk niet alleen in Temptation Island, maar ook in Expeditie Robinson. Het bericht over Temptation werd geplaatst onder een video, waarin Sylvana vertelt over rebelse praktijken van haar en Sandra. Al gaat het hier nog over 'onschuldige' situaties. Sylvana reageert wel op de 'seks met een crewlid'-roddel: "O, en ik hoorde iets over een Mars. Dat was zo'n vijf of tien seizoenen geleden, gekkies. Voor een pot pindakaas misschien! (Joke) Nee, check de feiten." Ja, waarom zou je dat doen, als je ook gewoon kunt inbreken in het huisje van de crew, zoals Sylvana blijkbaar deed? Dan heb je potten vol tonijn én chocoladerepen.

Lees ook: Dit Instagram-account verzamelt 'poëzie' uit Temptation Island

Beeld: RTL