Relatie van Koen en Deborah na Temptation Island toch gesneuveld

Celebs door Laura

Koen en wie? Jep, je was ze bijna vergeten. Koen en Deborah verlieten Temptation Island: Love or Leave na slechts drie afleveringen. De relatietest op het eiland was voorbij, maar het was nog niet gedaan met de relatieproblemen.

Lees ook: Juice! Op Temptation Island deden singles het "gratis" met crewleden

Koen en Deborah vertrek Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave draait allemaal om je openstellen voor nieuwe connecties. Wie daar niet aan meedoet, kan de koffers pakken. In het tweede seizoen moest daarom het koppel Koen en Deborah in aflevering 3 vertrekken. Vooral Deborah was juist dolgelukkig, volgens vrijgezel Bob telde ze de dagen af tot ze haar vriend weer kon zien.

Koen bedroog Deborah

Maar...dat geluk was van korte duur. In de allerlaatste aflevering zien we hoe het nu met het vergeten koppel Koen en Deborah gaat. Niet zo goed dus. Hoewel de twee na het korte Temptation-avontuur samen een tattoo lieten zetten, platte twee weken later hun liefdesbubbel uit elkaar.

Via Instagram ontving Deborah berichten van een meisje die zei dat ze met Koen had gezoend. Ze had er zelfs bewijs van, Deborah kreeg een hele lading aan foto's en video's. "Ik was boos, kwaad en verdrietig", vertelt ze snotterend. "Toen heb ik zijn kleren uit het raam gegooid. Op Temptation zei hij nog van alles over kindjes, trouwen.. Het is superjammer dat het zo is afgelopen. Het doet veel pijn, toch hou ik nog steeds van hem. Maar daar moet ik boven staan, want ik verdien dit gewoon niet." Eens!

 

Lees ook: Dit zijn de eerste (super heftige) beelden van Prince Charming seizoen 2