Fans in shock door verdrietig nieuws van Shawn Mendes

Celebs door Laura

Oh no, die zagen we echt niet aankomen! Droomkoppel Shawn Mendes en Camila Cabello zijn na twee jaar uit elkaar. Dat maakte de 23-jarige zanger woensdag bekend via Instagram Stories.

Lees ook: Donna maakt keihard statement over relatie met Nico in TikTok-video

Shawn Mendes en Camila Cabello uit elkaar

Met Halloween postten ze nog schattige foto's van elkaar in kostuum en een paar weken later is het sprookje voorbij. We kunnen het haast niet geloven. Toch is het echt zo. Shawn deelde een gezamenlijk statement in een Instagram Story: "We hebben besloten om te stoppen met onze relatie, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit. We begonnen als elkaars beste vrienden en dat zullen we ook blijven. We willen iedereen bedanken voor alle support die we gedurende ons samenzijn hebben gekregen." Ook Camila deelde deze tekst op haar Insta.

shawn mendes

Fans in shock

Shawn (23) en Camila (24) kregen in 2019 een relatie. De vonk sloeg over tijdens de opnames van de videoclip van hun nummer Señorita. Het knappe stel werd een van de meest geliefde celeb koppels, omdat de liefde er bij de twee altijd vanaf spatte. Ik bedoel, kijk maar naar het onderstaande filmpje van hun Halloween-feestje.

Fans van het koppel zijn ook heartbroken vanwege het droevige nieuws. Onder de meest recente Instagram-post van Shawn schrijven ze. "Nee, niet mijn favoriete koppel uit elkaar please. Jullie zijn zo leuk samen, ik vind dit echt heel jammer." Anderen schrijven: "Waarom moeten we uit elkaar gaan als ze nog van elkaar houden?!" en "Damn…net voor de feestdagen gaan deze twee uit elkaar. Dat is niet het nieuws waar we op zitten te wachten." 

Lees ook:Britney Spears is klaar voor een derde kind: "hopelijk wordt het een meisje"

Beeld: Getty