Lifestyle / Celebs
Celebs

Donna maakt keihard statement over relatie met Nico in TikTok-video

In Temptation Island: Love or Leave zagen we de relatie van Donna en Nico explosief ten einde komen. Toch gingen er vorige week weer geruchten dat ze weer een koppel zouden vormen. Dankzij een nieuwe TikTok-video van Donna weten we het nu echt zeker.

donna nico temptation island

Lees ook: Hoe dan?! Donna en Nico uit Temptation Island zijn nog bij elkaar

Temptation Island verlaten als exen

Na de confrontatie in aflevering 13 van Temptation Island: Love or Leave verlieten Donna en Nico het eiland als vrijgezellen. Maar we weten inmiddels dat er een hoop kan gebeuren als de koppels weer thuis zijn. Zo zagen we in het 'drie maanden later' fragment dat Nico toch bij Donna's familie bleef werken. Overigens wel op een ander locatie. 

Hoewel hij vreemdging tijdens hun relatie en tijdens de dream date met Laure het bed indook, is Donna nog van mening dat hij een goede jongen is en dat hij zijn hart op de juiste plaats heeft. Hij is momenteel gewoon geen relationship material.

Nico en Donna toch bij elkaar?

Toch waren de exen(?) regelmatig te zien in elkaars Instagram Stories. Naar aanleiding van deze comment onder een groepsfoto laaiden de geruchten op dat Nico en Donna weer bij elkaar waren. Ook Donna kreeg lucht van de gossip en nam de tijd om te reageren met een kort en krachige TikTok-video.

@donnadg

👋🏽👋🏽👋🏽 #temptationisland

♬ original sound - _indiaparry_

 

Lees ook: Heftig! 10-jarig dochtertje van Rico Verhoeven breekt haar rug