Leontine over Marco's overspel: 'Ik neem mezelf en hem niets kwalijk'

Celebs door Laura

Het mag duidelijk zijn: Marco en Leontine zijn soulmates. Hoewel de twee in 2020 gingen scheiden nadat overspel van Marco naar buiten kwam, zijn de twee alweer verzoend en momenteel aan het latten. Zijn er dan no hard feelings? In een interview met LINDA vertelt Leontine openhartig over hoe zij terugkijkt op de affaire van haar ex-man/vriend.

marco leontine borsato

Lees ook: Rogier Smit deelt zoenfoto met nieuwe vriend

Marco's overspel

De Borsato's hebben pittige tijden achter de rug. Kort nadat naar buiten kwam dat Marco buiten de pot piste met pianiste Iris Hond, kondigden Marco en Leontine hun scheiding aan. Naast liefdesverdriet moest Marco ook nog dealen met een burn-out en dook voor een halfjaar onder bij moeder Mary. Inmiddels zijn de Borsato's terug bij elkaar en aan het latten.

"Ons gezin heeft de afgelopen twintig jaar zo veel meegemaakt, we hebben in een hogedrukpan geleefd met elkaar. Marco was er niet altijd voor mij en ik was er niet altijd voor hem. En toen koos hij een andere weg", biecht ze op. "Een verkeerde weg, dat vindt hij zelf ook, een beetje dom, maar we blijven allemaal mensen."

Iris Hond tegenkomen

Tegenover Iris Hond heeft Leontine ook geen haatgevoelens. In het interview met LINDA. vertelt ze dat ze Iris tegenkwam in de wc's van een restaurant. Awkward? Welnee, volgens haar was het een "vriendelijke ontmoeting". "Omdat ik het haar gun, en dat heb ik haar ook gezegd, dat ze een nieuwe liefde in haar leven vindt." Leontine benadrukt dat het niet nodig is om Iris als 'de vijand' te zien. "Vrouwen die met getrouwde mannen gaan worden vaak bestempeld als gemeen. Maar dat zijn óók mensen van vlees en bloed, die zijn onderweg misschien net zo de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt."

Niet kwalijk nemen

Ook tegenover Marco koestert Leontine geen wrok. "In een huwelijk ben je met z’n tweeën. Als iemand dan niet trouw is, wil dat niet zeggen dat diegene alleen maar slecht is." Ook beseft ze dat ze zelf geen schuld heeft aan het overspel van haar ex-man: "Ik neem mezelf niets kwalijk. En hem ook niet. Goed of kwaad, dit is nou eenmaal een wending die óns leven heeft genomen. Het zijn allemaal levenslessen geweest." 

Terug met Marco

Leontine is weer helemaal happy met Marco. "Ik zie echt een andere man. Of nee, eigenlijk zie ik weer de man op wie ik verliefd ben geworden. Hij ís er weer." Helemaal de twee weer helemaal in love zijn, wonen ze nog niet samen.

Lees ook: Monique Westenberg straalt weer dankzij nieuwe 'man'

Beeld: Brunopress