FOTO: Samantha de Jong heeft alweer matching tattoos met nieuwe liefde

Celebs door Elsemieke

Samantha de Jong kennen we allang niet meer alleen van haar tijd in 'Oh Oh Cherso', maar vooral van haar turbulente liefdesleven. Opvallend was dat ze een levensgrote tattoo van haar inmiddels overleden vriend op haar borst liet zetten, die ze vervolgens weer liet coveren met een ándere levensgrote tattoo. Toch lijkt de realityster hier niet van te hebben geleerd. Samantha a.k.a. Barbie heeft alweer matching tattoos met haar nieuwe liefje.

Lees ook: Newsflash: Samantha de Jong heeft alweer een nieuwe vriend

'Barbie' Samantha de Jong heeft matching tattoos met nieuwe liefde

Samantha de Jong, oftewel 'Barbie', is pas 32 jaar, maar ze heeft er al flink wat turbulente relaties opzitten. Sinds kort is de blonde realityster weer helemaal gelukkig in de liefde en gaan ze zelfs samenwonen. Samantha is zelfs zo blij met haar nieuwe liefje Robbie, dat ze niet alleen gaan samenwonen, maar ze zijn naam ook op haar lichaam heeft laten vereeuwigen. Dat is te zien op de foto die ze op Instagram heeft geplaatst. ‘M’n schatje zijn naam laten zetten’, schrijft ze onder de foto. Robbie kon natuurlijk niet achter blijven. Ook hij heeft uit liefde voor de realityster haar naam op zijn lichaam getatoeëerd. "Jaja hij staat erop hoor, onze tattoo’."

 

Tattoo van een engel

Samantha de Jong kwam eerder in de media vanwege de gigantische tattoo die ze op haar borst had laten zetten. De naam van haar ex prijkte boven haar borsten. Nadat hij onder verdachte omstandigheden was overleden, wilde ze de tattoo laten coveren. Ook was ze inmiddels alweer samen met de volgende vlam, dus zat de tattoo haar in de weg. Het duurde even voordat ze de tattoo kon laten 'overschilderen', maar tatoeëerders durven het niet aan om deze grote tattoo te bewerken. Uiteindelijk vond ze er een die een engel over de tekst heeft getatoeëerd. 

Lees ook: Monique Westenberg straalt weer dankzij nieuwe 'man'

Foto: BrunoPress