Monique Westenberg straalt weer dankzij nieuwe 'man'

Celebs door Laura

De lange, blonde lokken zijn kenmerkend voor het uiterlijk van Monique Westenberg, de ex-verloofde van André Hazes. Nou, Monique vond het blijkbaar tijd voor een nieuw kapsel. Op een nieuwe post showt ze haar nieuwe look én haar nieuwe 'man'.

monique westenberg

Lees ook: André Hazes vlucht naar zijn moeder: 'Wordt heel hard verwend'

Nieuw kapsel Monique Westenberg

Terwijl André Hazes met een burn-out onderduikt bij zijn moeder Rachel Hazes, lijkt het juist weer goed te gaan met Monique Westenberg. Op de nieuwe Instagram-foto's zien we haar met een korter kapsel met slag. Op de foto's straalt Monique helemaal, wat niet onopgemerkt blijft bij haar volgers. Zo zegt naamgenoot Monique Smit: "He lieve Mo, wat zie jij er mega goed uit!." Iemand is zelfs zo vrijpostig om te zeggen: "hoop dat jij en André terug komen, jij bent een echte dame waar een man voor moet gaan."

Nieuwe man in Moniques leven

Monique heeft al een nieuwe 'man' in haar leven, de adoptiehond Frenkie. "Deze grote vriend is zo’n groot kado ons leven. Na het overlijden van Dunya dacht ik dat er geen hond zou kunnen zijn die mij (en Gioia) net zo gelukkig zou kunnen maken. Maar wat hebben we het getroffen met Frenkie! En het voelt extra fijn dat we hem een nieuwe kans in zijn leven hebben gegeven. Een hond adopteren geeft zo veel dankbaarheid!"

Lees ook: Sarah van Soelen reageert op ‘relatie’ met Sam Hofman

Beeld: Brunopress