Sarah van Soelen reageert op ‘relatie’ met Sam Hofman: ‘Kan jij iets uit groep 3 serieus nemen?'

Celebs door Jennifer

Het nieuws over Sarah van Soelen en Sam Hofmans korte 'verkering' loopt uit de hand. Het ging nog maar net rond over internet, maar nu ontkent Sarah deze hele 'relatie'. Dit tot grote teleurstelling van Sam, die dit "pijnlijk vindt om te horen". Hij kan dan ook niet anders, maar moet nu toch echt de beruchte break-up mailtjes delen.

sarah van soelen sam

Lees ook: Hoe dan?! Donna en Nico uit Temptation Island zijn nog bij elkaar

De 'verkering' van Sarah

In de podcast BROERS van Sam en Rijk Hofman vertelt Sam in aflevering 10 over een korte verkering met Sarah van Soelen. Hoewel de aflevering al wat ouder is, verspreidde het nieuws zich toch pas geleden over internet. Even dacht iedereen dat Sarah al voor de relatie met André Hazes verkering had met een andere 'bekende'. Nou ja, op dat moment was Sam Hofman nog niet zo bekend als nu. Voor Sam voelde dit als een echte verkering, maar als we Sarah moeten geloven klopt hier helemaal niets van. Op de Instagram van BROERS delen ze een screenshot van een gesprek met Sarah, waarin ze zegt: "Maar wij hebben nooit een relatie gehad?? Wtf." Au... arme Sam. Wordt hij hier nu twee keer gedumpt?

'Verkering' uitgemaakt via mail

In de berichten lezen we dat het gaat over een verkering uit groep drie (of groep vijf). Echte kalverliefde. Of gewoon geen liefde, Sarah neemt het in ieder geval niet serieus. Ze schrijft: "Sorry, maar kan jij iets uit groep drie serieus nemen? Ik wist net dat ik met links kon schrijven." In een ander gesprek vertelt ze nog wat meer over de connectie met Sam op de basisschool. "Totaal geen relatie mee gehad. Na de basisschool ook nooit meer gezien. Ik zat gewoon met hem te kleuren." Dat de 'verkering' is uitgemaakt via mail, klopt ook niet volgens Sarah. "Ik had nog niet eens mail of wat dan ook. Misschien kon ik dat niet eens schrijven, joh." Toch deelt Sam een screenshot van een oude mail uit 2007, die wel heel echt lijkt. Ondanks dat het bruut was uitgemaakt via mail, wist Sarah hier toch iets liefs van te maken. Tja, het blijven basisschoolkinderen, hè? Een plaatje, heel veel kusjes en sorry's moesten de 'breuk' met Sam iets verzachten. Op Instagram laat Sam weten dat Sarah nog altijd welkom is in de familie Hofman.

Lees ook: Deze twaalf vrijgezelle mannen doen mee aan Prince Charming seizoen 2

Beeld: BrunoPress