Bibi Breijman deelt emotioneel verhaal: ‘Mijn hart breekt’

Celebs door Angel

Bibi Breijman is erg geschrokken. Haar dochter Teddy maakte afgelopen weekend een flinke smak, waardoor ze een bult op haar hoofd kreeg. Gelukkig gaat het alweer goed met de kleine, maar dit gaf Bibi een moment van realisatie. Ze moet er niet aan denken om haar kind in een onveilige omgeving op te laten groeien.

bibi breijman geschrokken teddy

Lees ook: Wow: Zoon van Sylvie Meis is de kopie van zijn moeder

Geschrokken

Teddy viel zaterdag van haar step, dat deelt Bibi in een Instagrampost en haar nieuwe vlog. “Dikke tranen en een bult op haar hoofd. Al troostend tijdens het lopen naar de stad, bij iedere stap een kusje op de zere plek. En uit medelijden haar ook maar meteen een ijsje beloofd,” schreef Bibi. Ze liep gelijk met een veiligheidshelm op haar hoofd.

Bibi noemt het wat overdreven, maar tegelijkertijd benoemt ze dat als je moeder bent je kind nou eenmaal voor ieder schaafwondje wilt behouden. “Dat is ons instinct en zit diep in onze zintuigen geworteld. Vanaf het moment dat je zo’n hulpeloos wezentje op de wereld zet.”

Moederinstinct

“Als mijn moederinstinct al zo heftig reageert op een onschuldige valpartij van Ted. Hoe moet dat dan niet voelen voor al die moeders die hun leven niet meer zeker zijn?” Bibi’s hart breekt als ze moet denken aan de kindjes van die moeders. Dat zij hen willen beschermen, maar simpelweg niets meer kunnen doen. “Geen pleister, knuffel of ijsje tegen de pijn. Misschien zelfs geen nieuwe morgen als ze ’s avonds hun ogen sluiten.”

Bibi beseft hoe erg de mensen het hebben in een onveilige omgeving. Zoals de onschuldige moeders en de kinderen. “Terwijl Ted haar helm opzet en verder stept naar buiten, huilt mijn moederhart in overvloed.”

Boze berichten

Bibi ontvangt boze berichten omdat ze een verkeerde kant zou kiezen volgens velen. Hierbij schrijft ze dat ze alleen maar wilt zeggen dat haar hart uitgaat naar al die onschuldige mensen, aan welke kant dat ook is. “Het enige dat ik weet, is dat ik mij gezegend voel dat ik mijn kind in een veilige omgeving kan laten opgroeien.” Hiermee eindigt ze haar Instagram bericht.

 

Lees ook: FOTO: Volgers van Maan gaan los nadat ze poseert met een sigaret

Beeld: Brunopress