Lifestyle / Celebs
Celebs

FOTO: Volgers van Maan gaan los nadat ze poseert met een sigaret

Roken is anno 2021 lang niet meer zo cool als twintig jaar geleden. Wanneer zangeres Maan een foto op Instagram deelt waarop ze een sigaret vasthoudt, barst dan ook een felle discussie los.

maan

Lees ook: FOTO: Intiem kiekje van André Hazes en Sarah Soelen duikt op

Franse actrice

Zoals je misschien weet heeft Maan nu ongeveer een jaartje een nieuwe look. Haar bruine golvende lokken hebben plaats gemaakt voor een kapsel met veel blonde highlights met een mooie pony à la het Engels-Franse stijlicoon Jane Birkin. Maan plaatste maandag een prachtige zwart-witfoto waarop ze wegkijkt van de camera en een brandende sigaret tussen haar vingers houdt. "mom i wanna look like a french actressss", schreef ze erbij.

Slecht voorbeeld

Bij veel volgers valt deze Franse je ne sais pas quoi look niet in de smaak. Ze vallen over de peuk. "Ik haat dat er in fotografie altijd wordt gedaan alsof roken esthetisch is. Het is lelijk", aldus ene Manon. Anderen wijzen Maan erop dat roken schadelijk voor de gezondheid is en vertellen dat ze hopen dat ze niet zelf rookt. Een paar gaan zelfs zo ver om te zeggen dat de zangeres een slecht voorbeeld is.

Gelukkig zijn er genoeg die haar verdedigen: "Al dat gezeur over die sigaret, als Maan wilt roken moet ze dat zelf weten, als ze wilt stoppen moet ze dat ook zelf weten. Als ze niet rookt maar dit puur voor de foto heeft bedacht, moet ze dat ook zelf weten. Ik vind het een prachtige foto van een mooie vrouw." Eens!

Lees ook: Huh? Regé-Jean Page heeft zélf het aanbod afgewezen om weer in Bridgerton te spelen

Beeld: Brunopress