Lifestyle / Media
Media

WAT?! Regé-Jean Page is niet te zien in seizoen 2 van Bridgerton

Al maanden smachten we om meer te zien van The Duke uit de heerlijke serie Bridgerton. Helaas valt deze natte droom volledig in duigen. Vandaag is bekend gemaakt door Lady Whistledown 'herself' dat onze geliefde Simon niet te zien zal zijn in seizoen 2. Huh?!

bridgerton

Lees ook: Bridgerton gezien? Deze series wil je ook volgen

Geen Duke in seizoen 2 Bridgerton

Na Bridgerton één.. twee, drie keer te hebben gebinged keken we enorm uit naar het vervolg. Naast de mooie jurken, geweldige sfeer was vooral de woest aantrekkelijke Simon Basset (Regé-Jean Page) een reden om te blijven kijken. We waren niet de enige. Veel kijkers konden zich maar moeilijk concentreren vanwege de lepellikkende Duke.

via GIPHY

Anthony

Dat Netflix het meest geliefde karakter niet meeneemt naar seizoen twee, lijkt ons geen slimme zet. Wel is het trouw aan de boeken van Julia Quinn waarop Bridgerton is gebaseerd. In elk van de acht boeken staat een van de Bridgerton-leden centraal. In boek twee is Daphnes broer Anthony aan de beurt. Daphne zal wel verschijnen, maar voor Simon is er dus geen screentime

"We zullen Simons aanwezigheid missen, maar hij zal altijd onderdeel blijven van de Bridgerton-familie", begint het statement van Lady Whistledown. "Daphne blijft te zien als een toegewijde echtgenote en zus, die haar broer bijstaat in het nieuwe sociale seizoen en alle intriges en romances die hierbij komen kijken."

Er is een lichtpuntje... Regé-Jean zal binnenkort te zien zijn in de duurste Netflix-film ooit.

Hieronder kun je het statement van Lady Whistledown lezen:

 

Lees ook: Zo ziet de cast van Bridgerton er zonder kostuums uit

Beeld: Netflix