The Duke uit Bridgerton gaat spelen in 'duurste Netflix-film ooit'

Media door Laura D

Bereid je vast voor op de grootste zwijmelfilm van 2021. Niet alleen Regé-Jean Page, The Duke uit Bridgerton, maar ook Ryan Gosling en Chris Evans spelen in de nieuwste én duurste Netflix-film The Gray Man. Wij glijden al bijna van onze stoel.

Lees ook: In deze bloedstollende Netflix-thriller vind je de liefde van je leven via een DNA-sample

Actiethriller

De film wordt een actiethriller en gaat over twee huurmoordenaars die elkaar het leven zuur maken. Beiden hebben bij de CIA gewerkt en Gentry (Ryan Gosling) is nu het doelwit geworden van zijn ex-collega Hansen (Chris Evans). Er volgt een kat-en-muisspel en een dodelijk duel tussen de twee. 

Money Money Money

Sinds de coronapandemie is Netflix zo’n 37 miljoen abonnees rijker geworden, waardoor de productiebudgetten flink zijn gestegen. De megaproductie van The Gray Man mag daarom, hou je vast, 166 miljoen euro kosten. Whaaaat?

De regisseurs van de film zijn daarbij ook geen onbekenden, namelijk de Russo brothers. Je kunt ze kennen van verschillende Marvel-films zoals the Avengers en Captain America.

Productie

De opnames zouden eigenlijk in 2020 beginnen, maar zijn door covid vertraagd. Daarom is er nog geen officiële release date. De film zit op dit moment nog in de pre-productie, waaraan net de naam van Regé-Jean Page is toegevoegd. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we deze film op Netflix kunnen kijken.

via GIPHY

Lees ook: SBS6 zoekt deelnemers die 50 uur lang kunnen dansen (en je kunt 200.000 euro winnen)