Lifestyle / Media
Media

6 conclusies die we kunnen trekken na Boer Zoekt Vrouw aflevering 5

Reageer 0

Ineens ging het best wel snel: van honderden brievenschrijvers naar tien speeddates naar een dagje met z’n vijven. Inmiddels zijn er nog maar drie potentiële kandidaten over per boer of boerin. Gisterenavond konden we allemaal zien hoe zij het deden tijdens de meerdaagse logeerpartij. En daar rolden weer klip-en-klare conclusies uit. 

Het is zeg maar niet echt retespannend

We hopen van harte dat de aankomende afleveringen meer jeu te bieden hebben dan we tot nu toe voorgeschoteld kregen, want heel eerlijk: echt spannond is het allemaal nog niet hè? De enige schandaalboer van het stel, Remco, werd er na de eerste aflevering al uitgetieft en er is ook geen enkele Geile Geert opgestaan in deze reeks. Waar zijn de boeren gebleven die stiekem achter de hooiberg staan te tongen? De kandidaten die valse sneren naar elkaar maken? Iemand die z’n hooivork ergens anders in wil prikken dan een baal stro? We komen qua spanning nog niet verder dan het niveau high tea’en met je buurvrouw. ZzzZzzZzz...

Marnix was iets minder hork

Marnix was tot nu toe niet bepaald het lievelingetje van televisiekijkend Nederland te noemen, maar wist gisteren al iets meer harten voor zich te winnen toen hij niet alleen roze overalls voor zijn dames had besteld (met naam op de rug, ah gos!) maar zich ook als een ware Robert Redford te paard door het woeste water begaf. Sensationele beelden!

Harrold is de enige die ondertiteld wordt

Was het jou ook opgevallen? Tja - lullig voor Harrold, handig voor ons.

Boontjes uit blik zijn de hel

Het was een kort shot, maar heb je ooit zoiets goors gezien als de boontjes-uit-blik van Marnix? Ons avondeten kwam spontaan op z’n retour, want WAT. WAS. DAT?! De ingeblikte boontjes zijn zeker niet later geoogst dan 2012, hetzelfde jaar dat Marnix voor het laatst zijn keuken annex klusschuur schoonmaakte. 

De mannen van Steffi en Michelle zijn luie moederskindjes

Leken ze in eerste instantie zo leuk, de mannen van Steffi vielen deze week bijzonder hard door de mand toen zij uitgestreken op hun luie reet bleven liggen terwijl hun begeerde hengstenfokster de afwasmachine uit stond te ruimen. Commentaar geven op haar fysique, dát konden ze wel, maar even helpen met de koffiekopjes in de kast zetten - ho maar. Ook bij Michelle lieten de mannen te wensen over, en dat merkte de champignonnenkweekster, die alleen stond te koken, ook op: “Jongens, kunnen jullie ook nog een handje helpen?” Hier even een korte cursus vrouwen versieren: mag je nog zo’n vette blauwe auto hebben maar HELP. IN. DE. KEUKEN. 

We kunnen nog steeds niets opmerken over Wim

Wim, tja Wim. Wim is leuk. En Wim heeft drie leuke meiden te logeren. Maar verder hebben we niets aan te merken bij Wim. Of dat iets positiefs is? Daar zijn we nog niet over uit.

Lees ook: 4 nieuwe conclusies die we kunnen trekken na Boer Zoekt Vrouw aflevering 4

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen