4 nieuwe conclusies die we kunnen trekken na Boer Zoekt Vrouw aflevering 4

Media door Michelle Bakker

We zaten er gisteren weer massaal klaar voor: maar liefst 2,7 miljoen kijkers zagen hoe de boeren hun vijf overgebleven kandidaat-boeren en -boerinnen beter leerden kennen. Ook wij werden weer een heleboel wijzer in deze aflevering. 

Daahaaaag Marjan

Jaap, dat had je verdomd goed gezien jongen. Vanaf het moment dat Marjan Tabak over sigaretten begon te tutten had ze haar eigen graf gegraven. Sowieso, mevrouw zegt een emotionele diepgaande verbintenis de zoeken en reageert op een bloemenkweker? We stellen flinke vraagtekens bij je verwachtingen, Marjan. Jaap kon dan ook niet wachten tot de officiële exit en stuurde mevrouw Basisemoties per direct naar huis. Wij hebben nog niet vernomen of ze daar boos, verdrietig, bang of blij over was.

Michelle giechelt wel heel veel

Even dachten we dat Saskia met haar geitenboerderij nog steeds werd gevolgd, maar nee, het is Michelle die met haar gegiechel wel erg veel wegheeft van een geit. Zoals ze zelf al zei, het zullen de zenuwen wel zijn, maar het begint inmiddels ook een beetje op onze zenuwen te werken. 

Marnix is op Yvon

Gisteren werd het motief van Marnix’ deelname ineens wel heel duidelijk: de seizoenslul van Boer Zoekt Vrouw is gewoon stapelverliefd op Yvon Jaspers. Zoals hij naar haar keek tijdens hun dialoog, zo hebben we hem alleen nog naar een gebraden paardendij zien kijken.

Zit Maarten niet in Soldaat van Oranje?

Wacht even. Niet? Is Maarten dan de verloren tweelingbroer van Matteo van der Grijn? Look-a-like alert!

Lees ook: Ge-nie-ten! Deze heerlijke Boer Zoekt Vrouw-date wil je zien