Echt Meisje in de Jungle-Jill Goede verloor zeven kilo in de jungle

Celebs door Elsemieke

In Echte Meisjes in De Jungle moesten de kandidaten dit seizoen in hangmatten in de jungle van Laos slapen. Ook kregen ze kennelijk niet al te veel te eten, want de kilo's vlogen er af. Vooral bij Jill Goede (24) dan. Aan Grazia vertelt ze hoe dit zat en hoe haar eetpatroon nu is.

Jill Goede verloor 7 kilo bij Echte Meisjes in De Jungle

Tijdens Echte Meisjes in de Jungle liet Jill Goede al in de eerste aflevering merken dat ze onzeker was over haar lichaam als ze naar de afgetrainde lijven van haar teamgenootjes keek. “Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit", zei Jill destijds. "Terwijl ik 's ochtends een opgeblazen gezicht heb." De knappe realityster heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en heeft gewerkt aan haar negatieve zelfbeeld. Zo is ze nu volop aan het sporten.

Echte Meisjes in de Jungle-Jill toont transformatie na maandenlang sporten

Van koffie, droge rijst en paprikachips wordt Jill Goee niet meer vrolijk sinds haar avontuur in de jungle van Laos. "Die weken in de jungle kreeg ik door de heimwee naast die paar droge korrels nauwelijks iets door mijn keel", zegt ze tegen Grazia. "Ik was dan ook zeven kilo afgevallen. Was, want die kilo’s zitten er inmiddels weer aan." Aan de ene kant jammer vond ze dat jammer, want die platte buik was ook weleens leuk. "Maar ik voel me nu meer mezelf, niet zo slapjes. Ik kom snel aan, dus let wel altijd goed op wat ik eet."