Lifestyle / Celebs
Celebs

Birgit Schuurman wil geen 'milf' meer worden genoemd: "helemaal klaar mee"

Birgit Schuurman staat vanwege haar carrière als actrice, maar ook als 'de zus van' regelmatig in de spotlights. Inmiddels is ze zwanger van haar tweede zoontje. Op Instagram schrijft ze dat er er enorm klaar mee is om als 'milf' te worden bestempeld.

bridget schuuman

Lees ook: Freek van Noortwijk reageert op breuk met Katja Schuurman

Birgit Schuurman wil geen 'milf' meer worden genoemd

Birgit Schuurman (44) heeft al een zoon met regisseur Arne Toonen, maar is nu in verwachting van haar tweede zoontje. Ze krijgt nog altijd de term 'milf' naar haar hoofd geslingerd. De term, die 'mother I'd like to fuck' betekent, houdt in dat ze erg in trek is als sexy moeder. De actrice is hier nu helemaal klaar mee en vindt dit alles behalve een compliment. Op Instagram stories deelt ze haar frustraties. "Waarom denken sommige mannen dat het oké is om een vrouw zo te noemen? Ten eerste: die vrouw is wel meer dan een moeder. Ten twee: waarom moet je dit opschrijven/uitschrijven? Ten derde: waarom zou het zo bijzonder moeten zijn dat als een vrouw moeder is, ze je nog kan opwinden?"

'Wat heb je mooie ogen'

Birgit Schuurman wil het dus graag chique houden en wil af van de term 'milf'. Ze heeft dan ook wel een tip voor mannen die toch graag een knappe vrouw een compliment willen geven. "Zeg iets over haar ogen, zoiets. Ik vind je prachtig. Doe een beetje je best zou ik zeggen."

Lees ook: Georgina Verbaan gaat helemaal naakt in Het Perfecte Plaatje