Lifestyle / Celebs
Celebs

Waarom Meghan Markle altijd te grote schoenen draagt

Reageer 0

Nu Meghan Markle officieel bij de royal family hoort, wordt alles wat ze doet nóg meer onder een vergrootglas gelegd. Elk haartje moet perfect gladgestreken zijn, haar make-up altijd fris en natuurlijk en haar outfit altijd on point. Toch lijkt de ex-actrice een grote modemisser te maken. Het viel fotografen op dat Meghan altijd een schoenmaat te groot draagt. Maar échte modekenners weten: dit is geen wardrobe malfunction, maar een slim trucje!

meghan Markle

Lees ook: Cute! André Hazes en Monique verklaren de liefde aan elkaar

Modetruc

The Duchess of Sussex is niet de enige die dit doet, ook celebs op de rode loper kiezen vaak voor hakken in een maatje te groot. Dit heeft een goede reden, zo vertelt mode-expert Harriet Davey aan The Sun. "Niets erger dan oncomfortabele schoenen. We kennen het allemaal van een avondje uit. Wanneer celebs als Meghan een lange tijd hakken dragen, kunnen hun voeten opzwellen. De zwelling kan blaren en op de lange termijn een eeltknobbel veroorzaken."

Good to know! Maar hoe zorgt Meghan en co. er nu voor dat ze niet letterlijk naast hun schoenen gaan lopen vanwege die extra ruimte? Daar is óók een handigheidje voor bedacht. "Doe vulling in de voorkant van de schoen. Bijvoorbeeld tissues of wattenbollen. Als je wat meer ruimte in je schoen nodig hebt, kun je dit er weer uithalen." Wat slim!

meghan markle

Lees ook: Oeh la la: zwangere Roxeanne uit de kleren voor bijzonder aandenken

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen