Dit is de nieuwe vriendin van First Dates-barman Victor Abeln

Celebs door Elsemieke

Bij First Dates smullen wij elke keer weer van de verschillende ongemakkelijke situaties waar de deelnemers zich weer in wringen. Niet alleen 'mâitre Sergio' zorgt voor een fijn herkenbaar momentje op je beeldbuis, maar ook barman Victor Abeln is altijd van de partij. De knappe barman heeft sinds kort een nieuwe vriendin en daar verscheen hij afgelopen weekend mee op de rode loper.

Dit is de nieuwe vriendin van First Dates-barman Victor Abeln

Victor Abeln straalde dit weekend op de rode loper met zijn nieuwe vriendin Renee. De twee waren daar voor het International Young Patrons Gala van het nationale opera en ballet. “Dit is nou mijn vriendin, dit is Renee”, aldus een verliefde Victor voor de camera van Shownieuws. Met de dresscode black tie wisten de twee wel raad, want Victor's vriendin Renee droeg een super strakke lange jurk in het donkerblauw, met een hoge split. Victor matchte hierbij met een donkerblauw pak. Over een knap stel gesproken!

Romantiek op Curaçao

Victor heeft Renee naar eigen zeggen ontmoet "tussen een begrafenis en een bruiloft in". Toen Victor op vakantie ging, besloot zijn kersverse vlam om ook langs te komen. "Ik ging naar Curaçao en zij kwam later ook. Dat was een goed startschot, dus we blijven lekker doorgaan.” Renee doet ook haar zegje over de relatie met de knappe barman van First Dates. “Het is echt een fantastische man. Ja, ik kan niks anders zeggen. Verliefd, vanaf het moment dat ik hem zag”, vertelt ze stralend.

Victor Abeln en zijn ex-vriendin

Eind augustus werd bekend dat Victor weer als vrijgezel door het leven ging omdat er na drieënhalf jaar een einde aan zijn relatie was gekomen. In januari 2019 werd de ziekte MS vastgesteld bij zijn vriendin en de twee hadden het hier moeilijk mee. "Maar dat is niet de reden dat het voorbij is tussen ons. We groeiden uit elkaar", vertelde hij toen over de breuk. 

Foto: BrunoPress 

Lees ook: Barman Victor Abeln van First Dates is weer gelukkig in de liefde