Temptation' Wouter over relatie met Julia: "intieme momenten waren goed voor OnlyFans"

Celebs door Elsemieke

Inmiddels is het nieuwe seizoen van Temptation Island in volle gang, maar dat betekent niet dat er geen nieuws is rondom de kandidaten van eerdere seizoenen. Herinner je je Wouter en Julia nog? De twee leken stapelverliefd op elkaar, maar niet lang na de opnames van het programma strandde hun relatie alsnog. De twee schuiven aan tafel bij Eating With my Ex.

Julia en Wouter van Temptation Island in Eating With My Ex

Eerder zagen we al Kevin en Megan van Temptation Island en Dennis en Olivia van Ex On The Beach in het programma Eating With My Ex: Going Dutch. In dit programma moeten realitysterren en BN’ers met hun ex dineren. Per gang krijgen ze een nogal ongemakkelijke vraag voorgeschoteld. Een romantisch diner bij kaarslicht, maar dan samen met je ex: Temptation Island's Wouter en Julia deden het. En er kwamen een hoop emoties bij kijken. Inmiddels weten wij dat de twee niet meer samen zijn sinds hun deelname aan Temptation Island. Of ze nog altijd goed door één deur kunnen samen?

Only Fans

Het antwoord is ja, maar toch zijn er wel een aantal wrijvingen. Ze zijn zelfs goede vrienden gebleven. “Je mist van alles. Iemand die je belt als je wat wil delen, dingen samen doen, samen zijn en goeie wiep-sessies”, meent Wouter. “Als ik op dat op Onlyfans zou zetten, had ik nooit meer hoeven werken." Julia gniffelt erom, maar vindt het duidelijk ook ongemakkelijk dat hij dat zegt. Pijnlijk!

Foto: RTL

Lees ook: Ex On The Beach-Dusty gaat een hapje eten met zijn ex: "niet alles draait om jou"