Ex On The Beach-Dusty gaat een hapje eten met zijn ex: "niet alles draait om jou"

Media door Elsemieke

Eerder zagen we al Kevin en Megan van Temptation Island en Dennis en Olivia van Ex On The Beach in het programma Eating With My Ex: Going Dutch. In dit programma moeten realitysterren en BN’ers met hun ex dineren. Per gang krijgen ze een nogal ongemakkelijke vraag voorgeschoteld. Dusty gaat aan tafel met zijn ex Lisa en die is - op z'n zachts gezegd - not amused. 

Ex On The Beach-Dusty dineert met zijn ex Lisa 

Het nieuwe seizoen is vanaf vrijdag 24 april te zien op discovery+. Door de ongemakkelijk vragen die tijdens de date worden gesteld kunnen er gênante, hartverwarmende en soms behoorlijk ongemakkelijke momenten ontstaan. Waar Jaydi en Ricky uit Temptation Island het seizoen aftrapten met de meest ongemakkelijke date ooit - "ik mis iemand om me heen, maar niet specifiek jou" - is het aankomende vrijdag tijd om Dusty uit Ex On The Beach te zien daten met zijn ex Lisa. 

Vakantieliefde op Mallorca

Het stel kent elkaar uit Mallorca, maar terug in Nederland was hun vakantieliefde na een aantal maanden daten weer voorbij. Kort voor het ongeluk van Dusty krijgt het stel ruzie en vliegt elkaar in de haren. Lisa zegt dingen waar ze later na het ongeluk veel spijt van heeft. Is bad boy Dusty na het ongeluk zachter geworden en kan hij het haar vergeven? Dusty is boos als Lisa zegt dat ‘hij niet eens in haar top-vijf staat’. “Maar waarom bel je me dan wel honderd keer anoniem?”, vraagt Dusty zich af. Lisa zegt dat ze dat enkel een keer heeft gedaan na het ongeluk, om te vragen hoe het met hem ging. Ook zou ze hem middenin de nacht hebben opgewacht op het vliegveld, waar Dusty alweer met een ander meisje was.

Vreemdgaan

Ook zien we Danique, bekend als verleidster uit Temptation Island én een ex van Donny Roelvink. Renan uit Ex On The Beach gaat om tafel met zijn ex. Wanneer Renan aan Danique vraagt of ze vreemd is gegaan, geeft ze een vaag antwoord. ''In hoeverre je vreemd kan gaan als je niet echt een relatie hebt...'' 

''Oké, ik zal het anders formuleren. Heb je seks gehad met iemand anders terwijl wij elkaar zagen?'' Vroeg hij. ''Nee, seks heb ik nooit gehad met iemand anders,'' antwoordt ze. ''Ik heb wel met iemand gezoend, dat heb ik je toen verteld. Ik ben ook niet de enige in het midden die dat heeft gedaan. Ik ben daar ook eerlijk over geweest.'' Renan vervolgt later ''Je kunt in principe niet vreemdgaan als je geen relatie hebt, maar dan kan ik blijkbaar ook niet vreemdgaan. Als we geen relatie hadden, waarom is dat dan een heel punt?''

De aflevering is vanaf vrijdag 24 april te zien op discovery+!

Foto: Discovery+