Dee van der Zeeuw deelt foto van groeiende babybump

Media door Elsemieke

Je kunt haar kennen als de ex van vlogger Enzo Knol, maar inmiddels heeft de 24-jarige Dee van der Zeeuw haar eigen fanbase op Instagram en YouTube. Met meer dan 1,5 miljoen volgers behoort ze tot een van de grootste influencers van Nederland. Inmiddels is ze zwanger van haar eerste kindje. Het werd tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate. 

YouTuber Dee van der Zeeuw is in verwachting. Ze liet onlangs op Instagram weten dat ze samen met haar vriend Lars haar eerste kindje verwacht. Dat ze zwanger is, is aan Dee inmiddels goed te zien. Op Instagram verschijnt er een prachtige foto van haar groeiende babybump. ‘Half way there’, schrijft Dee bij een foto van haar babybuikje. “Hoewel de eerste weken van zo’n zwangerschap vooruit kruipen zijn alle clichés waar, ineens vliegt de tijd! Ik ben ondertussen de 20 weken gepasseerd en dus over de helft van de zwangerschap!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Op een roze wolk

Voor haar volgers is het nog niet helemaal duidelijk of er een dochtertje of zoontje op komst is voor Dee en haar vriend Lars. “Nou hebben wij, tegen alle gewoontes van deze tijd in, geen gender reveal gedaan en ik merk dat dat nog voor wat vragen zorgt dus nogmaals: we verwachten in september een meisje! 💗” Met Dee gaat het verder hartstikke goed. “Op wat maagzuur en rugpijn na kan ik echt optimaal genieten van een groeiende buik en zelfs al van het getrappel daarbinnen! Iedere dag zegt ze wel een aantal keer gedag en het is zo’n fijn gevoel. Het voelt af en toe nog onwerkelijk maar we zitten écht op een roze wolk and I LOVE IT! ✨”

Zwijgcultuur doorbreken

Het goede gevoel dat Dee ervaart, is er niet altijd geweest. In een emotionele video deelde Dee eerder dit jaar dat ze maar liefst drie miskramen heeft gehad. "2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Ik weet dat wij niet de enige zijn, dus ik wil de zwijgcultuur doorbreken."

Lees ook: Vlogger Dee van der Zeeuw openhartig over 3 miskramen: 'ik wil de zwijgcultuur doorbreken'