Kijkers over 'arrogante' Joy in B&B Vol Liefde: "doet mee voor gratis reclame"

Media door Elsemieke

Op 27 december 2022 was het dan eindelijk zover: de deelnemers van B&B Vol Liefde seizoen 3 stelden zich aan ons voor. Na aanleiding van deze aflevering kun je je opgeven voor het datingprogramma. Vooral deelnemer Joy viel op bij Twitterend Nederland.

Doet Joy uit B&B Vol Liefde seizoen 3 mee voor reclame?

Op donderdagavond zaten we allemaal klaar voor De Aftrap van nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Daarin maakten we als kijkers kennis met maar liefst elf nieuwe B&B-eigenaren. Een opvallende kandidaat is de 25-jarige Joy van Swieten. Joy vertrok naar Málaga waar hij samen met een compagnon een B&B is gestart. Het geld voor de Spaanse B&B kreeg Joy bij elkaar door zelf campers te verbouwen die verhuurd konden worden om mee rond te trekken. Joy heeft het voor zijn jonge leeftijd zakelijk enorm goed gedaan, maar hij mist nog één ding in zijn leven en dat is een leuke vrouw aan zijn zijde.

Intens gelukkig

Joy van Swieten komt niet alleen in Spanje vanwege de mogelijkheden om te ondernemen, maar ook voor zijn medidatie-momentjes. “Wat ik echt gemerkt heb sinds ik hier in Spanje woon is dat je zoveel ruimte om je heen hebt en zover kunt kijken dat je veel meer plek hebt in je hoofd om echt bezig te zijn met wat je wil in plaats van wat je moet doen." De omgeving geeft de B&B-kandidaat het gevoel van rust, vrijheid en overzicht. "Ik word hier gewoon intens gelukkig.”

In totaal zijn er drie gebouwen voor Joy en zijn compagnon om te verhuren: "een huis voor 14 personen, een huis voor negen personen en een huis voor twee personen. Naar eigen zeggen komt hij "aan aandacht niet per se te kort". Toch zoekt hij een vrouw die echt bij hem past, al vraagt Twitterend Nederland zich af of dit wel echt zo is, of dat hij het alleen voor de 'gratis reclame' doet.

 

B&B Vol Liefde-Walter zoekt spirituele vrouw: "liefst ook nog ervaring met tantra"