Pijnlijke tv: Breaking Bad-acteur boos om introfilmpje RTL Late Night

Media door Michelle Bakker

Gisteravond was Jonathan Banks te gast bij RTL Late Night. De acteur is voornamelijk bekend door zijn rol in Breaking Bad, maar heeft zeker geen overdienstelijke acteercarriere achter de rug. Toen hij bij het RTL-programma werd geintroduceerd met een filmpje waarin werd gezegd dat hij 'misschien niet bij iedereen bekend is' en 'niet zo vaak tekst heeft' in films, schoot dat bij hem in het verkeerde keelgat. En dat liet hij merken ook.

Fuck that

Na de introvideo, die voor de acteur behoorlijk beledigend bleek te zijn, opende Humberto Tan met een pijnlijke "dit somt uw carriere wel goed op". De acteur was het er niet mee eens en reageerde verbouwereerd. "Sorry, ik heb een vraag. In het filmpje wordt gezegd dat misschien niet iedereen weet wie ik ben en ook nog dat ik niet veel te zeggen heb. Mag ik even vloeken? Fuuuuuck that!"

Bekijk hieronder het fragment vanaf minuut 14:00. 

Geen zin

Zowel Humberto als de rest van de tafelgasten en de studio reageerden lacherig, maar de acteur had er zichtbaar geen zin meer in. In plaats van het over zijn nieuwe film Redbad te hebben, begon hij vaag te praten over lichamelijke klachten en zijn drang naar pruimtabak. Pas op het laatste moment stelde hij voor het nog even over de film te hebben, maar hij leek steeds weg te kijken en kwam totaal ongeinteresseerd over. Pijnlijk.

Lees ook: Bloemschikken op je eerste date: Gordon zag het niet zitten in Gordon Gaat Trouwen