Lang Leve De Liefde-Lenie verrast: clown Bertus blijkt haar date

Media door Rochèll

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering ontmoet Lenie (73) clown Bertus (76). Maar een clown als date? Dat had ze niet verwacht.

Lang Leve De Liefde: Bertus de clown

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Gisteren werden kijkers verrast met enkele fragmenten in de eerstgenoemde categorie. Wanneer Lenie het huis betreedt, vindt ze een briefje op de deur. "Kom naar de tuin, daar staan een verrassing voor jou", leest ze. Verrast was Lenie zeker, toen ze in de tuin een clown zag staan. Of ze poffertjes wil? "Maar ik moet toch binnen zitten, voor de date?", zegt ze. Maar de échte verrassing kwam voor Lenie eigenlijk pas later. Clown Bertus blijkt haar date te zijn.

Lang Leve De Liefde: onverwachtse date

Al genietend van poffertjes raken de twee in gesprek. Bertus vertelt dat hij zijn schmink zo zal verwijderen en dat ze daarna een boodschappenlijstje kunnen gaan maken. Lenie kijkt op. "Oh, jij bent mijn maatje? Ik ben jouw.... ehhh...". Inderdaad Lenie, je date staat recht voor je. "Dat had ik helemaal niet verwacht. Suprise, suprise", zegt ze.