Zingende non in Lang Leve De Liefde: "oh god, nee hè!"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. Bovenal is het iedere dag weer genieten geblazen. In de nieuwste aflevering mogen Guus en Anja kijken of ze bij elkaar passen.

Lang Leve De Liefde: zingende non

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Guus heeft een date met Anja, waar hij in eerste instantie blij van wordt. Later slaat dit om als zijn date voorstelt een show weg te geven, waar hij niet echt op zit te wachten. Dit tot grote hilariteit van de kijkers. "Zet je zelf niet voor gek hé!" Even later: “O god, daar komt ze”, zegt hij aan de telefoon, die hij even heeft geraadpleegd om een vriend te bellen. Hier vraagt hij zich hardop af waar hij in hemelsnaam is beland.

Kijkers over commanderende Chedwa in Lang Leve De Liefde: "wegwezen!"

'God, nee he'

Toen zijn date in een nonnenpakje een liedje ging zingen, bedankte Guus voor de eer. De kijkers van LLDL kwamen ondertussen niet meer bij. “God, nee hé”, is zijn reactie. “Dit ga je van je leven niet vergeten", aldus Anja. Anja probeert nog een paar keer Guus mee te krijgen met haar liedje, maar daar slaagt ze niet in.