Kijkers over commanderende Chedwa in Lang Leve De Liefde: "wegwezen!"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering vlamt het tussen Chedwa en Hans, maar of dat op liefdesvlak is, moet nog blijven.

Lang Leve De Liefde: spiritualiteit en commando's

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Chedwa (61) en Hans (59) uit ‘Lang Leve de Liefde’ lijken een match, maar in de aflevering botsen ze ook flink. En dat terwijl Hans duidelijk had gezegd dat hij niet gecommandeerd wilde worden. Zijn date Chedwa is veel bezig met spiritualiteit. “Dus ik ga veel naar retraites en events voor zelfontwikkeling en bewustwording.” Haar match is de astroloog Hans, die in zijn horoscoop heeft gezien dat hij weer verliefd gaat worden. Maar of dat op Chedwa is, moet nog blijken.

Lang Leve De Liefde: commanderende Chedwa

De twee vinden elkaar dus in ieder geval wat betreft spiritualiteit. “Ik heet je welkom”, wacht Chedwa haar date op terwijl ze ritmisch op haar trommel slaat. De twee ontdekken al snel dat ze ook een passie voor de muziek én dansen delen. Chedwa jubelt vam enthousiasme. "Als activiteit zou ik het heel mooi vinden om een dansreis met jou te doen.” Maar wanneer ze het in de avond koud krijgt, verwacht ze wel dat haar date thee voor haar zet. "Die mag wel wat sterker hoor", zegt ze even later afkeurend. De kijkers zijn het er niet mee eens. "Zoekt zij een man, of een butler?!"

Lang Leve De Liefde-Ivo snoeihard naar date: "je uiterlijk staat me niet aan"