Vlogger Dee van der Zeeuw openhartig over 3 miskramen: 'ik wil de zwijgcultuur doorbreken'

Celebs door Elsemieke

Je kunt haar kennen als de ex van vlogger Enzo Knol, maar inmiddels heeft de 24-jarige Dee van der Zeeuw haar eigen fanbase op Instagram en YouTube. Met meer dan 1,4 miljoen volgers behoort ze tot een van de grootste influencers van Nederland. In een emotionele video deelt Dee dat ze dit jaar maar liefst drie miskramen heeft gehad. "Ik weet dat wij niet de enige zijn, dus ik wil de zwijgcultuur doorbreken."

dee van der zeeuw
Beeld: BrunoPress
Lees ook: Overtijd: vanaf wanneer kun je een zwangerschapstest doen?

Influencer Dee van der Zeeuw (24) kreeg drie miskramen: 'dit verwacht je nooit'

Dee van der Zeeuw (24) was lange tijd bekend om haar relatie met Enzo Knol, de grootste YouTuber van Nederland. Inmiddels heeft ze al een paar jaar lang een relatie met Lars Gerbrands en vlogt ze over haar leven. Dinsdag gaf ze haar 1,4 miljoen volgers op Instagram een openhartige blik in haar wens om zwanger te worden. "2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad waaronder een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ervan uitgaande dat het 'de volgende keer' wel goed nieuws zou zijn, hebben we dit een jaar lang voor ons gehouden."

Hoop doet leven

"Nu, drie miskramen later, hebben we toch besloten om dit treurige nieuws met jullie te delen. Enerzijds omdat ik merk dat ik het niet langer volhoud om een masker voor te houden, anderzijds omdat ik weet dat we niet de enige zijn die dit doormaken en we de zwijgcultuur willen doorbreken." Dee van der Zeew sluit haar post af met de boodschap dat zij en Lars niet zullen opgeven en dolgraag een gezin willen stichten. "We houden van elkaar en we beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Lees ook: Isabel: 'Mijn zus kreeg twee miskramen en ik werd zwanger'