FOTO: Bibi en Waylon kondigen tweede baby op hilarische manier aan

Celebs door Jennifer

Het gezinnetje van Bibi Breijman en Waylon breidt zich uit! Zondagavond maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun tweede spruit. Ze deden dit niet met een schattig, klef kiekje, maar door middel van een aantal hilarische memes.

Lees ook: Bibi Breijman deelt emotioneel verhaal: ‘Mijn hart breekt’

Bibi Breijman elftal

Op Instagram postten Bibi Breijman en Waylon gisteren allebei een grappige meme als aankondiging van hun tweede kindje. Hoewel de foto iets anders zegt, blijft het volgens Bibi niet bij twee kindjes. In de caption schrijft ze: "Met jou wil ik een elftal." Nou, als de tweede zo schattig wordt als Teddy, dan mag dat elftal wel komen!

Teddy

Bibi en Waylon hebben samen één dochtertje, Teddy. Op Instagram deelt het stel regelmatig schattige video's en foto's van hun eerste liefdesbaby. Daarnaast schrijft Bibi een wekelijkse column voor Flair, waarin ze ook veel deelt over haar gezin. Op Instagram deelt ze de gekste ervaringen, bijvoorbeeld over een moment in de trein met haar peuter. Teddy moest nodig naar de wc, dus hield Bibi haar kind met moeite boven de vieze treinwc. Ze schrijft: "Terwijl ik gebogen met een veertien kilo wegend kind boven de pot sta, schudt de trein hard heen en weer. Ik klap met mijn hoofd tegen het raam. 'Ted, niet zeiken. Kakken!' schreeuw ik."

Bibi en Waylon

Bibi en Waylon begonnen ooit als duo in het zangprogramma It Takes Two. Tijdens dit programma uit 2017 sloeg de vonk meteen over. Een jaar later werd op 24 november 2018 hun eerste kindje Teddy geboren. Op 22-jarige leeftijd kreeg Waylon zijn inmiddels 18-jarige zoon Dylan uit een vorig huwelijk. In 2020 vertelde hij tegen &C dat zijn zoon er bijna elk weekend is: "Hij is knettergek met zijn kleine zusje." De band tussen vader en zoon is inmiddels goed. Dylan was zelfs de eerste die hoorde over de komst van Teddy.

Lees ook: Wat een heerlijk kind! Bibi Breijmans dochtertje danst op tafel