How To: Sexy krullen

Haar door Laura_S
Altijd al een grote bos krullen willen maken, maar heb je geen idee hoe? Geen nood, want iedereen kan het en moeilijk is het niet eens! Met deze haartutorials zie je er altijd uit alsof je net van de kapper komt...

Sok krullen

Voor deze krullen heb je geen krultang of rollers nodig. Je maakt ze namelijk gewoon met sokken! Heel handig dus: je rolt de sokken in je haar, slaapt er een nachtje mee en de volgende ochtend heb je prachtige krullen.

fout in embed: media provider niet ondersteund
 
Retro krullen
Helemaal hip zijn deze retro krullen. Een kapsel als deze is de signature look van Lana Del Rey en ziet er heel chic uit. De krullen zijn ook erg makkelijk te maken met hete rollers: je gooit al je haar naar één kant en begint aan die kant de hete rollers in te draaien. Die hou je dan 20 minuten in... En voilà!

fout in embed: media provider niet ondersteund

Losse krullen
Deze romantische losse krullen zijn mooi voor overdag, maar kunnen ook heel goed 's avonds. Alles wat je nodig hebt is een krultang en wat speldjes. Verder is het wel handig om een spray te gebruiken, zodat je haar beter tegen de hitte kan. Je begint onderop je hoofd en gaat zo door met de krultang tot je al het haar hebt gehad. 
 
fout in embed: media provider niet ondersteund

Afro krullen
Dit is een goede manier om je afro krullen te stijlen. Je krijgt perfecte dunne krullen op deze manier! Breng de krullers 's avonds in je gedraaide haar en haal ze er 's ochtends weer uit. Als het goed is krijg je dit resultaat!
 
fout in embed: media provider niet ondersteund
 
Vintage krullen
Met deze krullen voel je je net een filmster uit de jaren '50. De krullen lukken het best op halflang haar. Gebruik een krultang en wat speldjes, zorg ook dat je haar wat volume heeft door er bijvoorbeeld mousse in te doen voordat je je haar droogföhnt, en dan krijg je deze sexy Hollywoodlook!
 
fout in embed: media provider niet ondersteund

Grote krullen
Heb jij altijd als zulke mooi grote krullen willen hebben zoals de modellen in de Victoria's Secret fashionshow? Het is helemaal niet moeilijk! Het enige wat je nodige hebt zijn hete rollers en wat haarlak. Je rolt de rollers er in tien minuten in, waarna je rustig verder kan gaan met je make-up. Na nog eens tien minuten haal je de rollers eruit... En daar is je stunning hairdo!
 
fout in embed: media provider niet ondersteund

Hoe maak jij krullen?