CD: Bloomingdale 2010

Media door Eline

Bloomingdale aan Zee, misschien wel de meest bekende beachclub van Nederland, brengt sinds een aantal jaar elke zomer een heerlijke cd uit met dansbare, relaxte house. Elk jaar verwelkomen zij duizenden gasten vanuit het hele land die willen genieten van de zon, het restaurant en de club tot in de vroege uurtjes. Dj's en dansacts uit binnen- en buitenland doen deze club, die zichzelf ook wel 'small Ibiza' noemt, ieder jaar aan en mede door hun bijdragen wordt deze cd elk jaar weer een succes!

Zoals resident-dj Ricky Rivaro al laat weten in het cd-boekje; Beachclub Bloomingdale wil de beste herinneringen aan de zomer van 2010 nu alvast voor je vastleggen op deze dubbel-cd. En dat gevoel krijg je ook zodra je het schijfje in je cd-speler doet!

Op cd one vind je de summer anthems, op cd two een selectie van nummers gemixed door Ricky Rivaro. Hoewel de echte zomer van 2010 nog in volle gang is (inclusief bijbehorende tropische temperaturen!), geeft deze cd je met knallers als We No Speak Americano en Bromance je daadwerkelijk dat klein-Ibiza gevoel. Heerlijk dus als straks de donkere wolken zich weer samenpakken boven ons kikkerlandje en de herfst intreedt. Gelukkig hebben we vooralsnog prachtig weer en kun je op een zwoele zomeravond met een wijntje op je balkon, in de tuin of in je huiskamer deze cd opzetten en genieten van al het moois van deze zomer! Dansen maar!

Bloomingdale 2010
EAN: 0602527443607
Prijs: 14,99