Babynieuws! Marieke Elsinga zwanger van eerste kindje

Celebs door Elsemieke

Bijzonder babynieuws op de vroege morgen, want Marieke Elzinga laat op de radio weten dat ze zwanger is van haar eerste kindje. “Wow, dit is de grootste verandering ooit!"

Marieke Elsinga zwanger van eerste kindje

Marieke Elzinga was al een tijdje niet te horen op de radio, maar dat had een reden. Vanochtend maakte ze haar terugkeer extra positief doordat ze wel heel erg goed nieuws had! Marieke is namelijk zwanger, alhoewel de rustpauze kennelijk niets met de zwangerschap te maken had. “Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben”, vertelt ze. “Dat is het echt niet geweest. Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk – en dat is ook het mooie van zwanger zijn – het heeft me onbewust dat duwtje gegeven om niet langer over mijn grenzen heen te gaan. Je hebt niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van je baby."

"We zijn dolgelukkig"

Marieke moet dan ook nog wel even wennen aan haar nieuwbakken status als zwangere vrouw. "Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het er is, maar aan de andere kant ben ik heel blij dat het nog even duurt. Want tegelijkertijd denk ik ook: wow, dit is de grootste verandering ooit.” Marieke schreeuwt het ook op Instagram van de daken van blijdschap over haar zwangerschap. “Gezinsuitbreiding! We zijn dolgelukkig”, klinkt het. Gefeliciteerd!

Foto: BrunoPress

Lees ook: Realityster Stephany verdient 5000 euro per week met verkoop van borstzweet