Ook Mezdi onder het mes bij cosmetisch arts Diana Gabriels - Temptation Island

Celebs door Roos

Het kan niet gek genoeg wat alle Temptation Island deelnemers betreft. Nadat veel vrouwelijke deelnemers hun lippen, borsten en billen lieten doen, deinzen ook de mannen niet terug voor een consult bij Diana Gabriels. Zo kwam Fabrizio al samen met Pommeline langs, omdat hij zich stoorde aan zijn wallen en neus. Inmiddels is Mezdi ook op bezoek geweest bij de bekende cosmetische arts. En ra ra waarvoor...

Neuscorrectie

Wat hij aan zichzelf wil veranderen? Ook zijn neus. Het zit namelijk zo: Mezdi's neus is in het verleden meerdere malen gebroken geweest. Mezdi: "Ook bij een val in het zwembad, dat is uiteindelijk de fatale klap. Toen zat mijn neus letterlijk hier", zegt hij terwijl hij naar een plek op zijn wang wijst. De dokter ontkende toentertijd dat zijn neus gebroken was, waardoor de boel weer scheef aangroeide.

De Temptation Island deelnemer zou dus graag willen dat Diana Gabriels de boel weer even recht zet. En natuurlijk is zij de beroerdste niet om hem daar een neusje - eh - handje bij te helpen. Vanwege de naam, service en resultaat klopte hij naar eigen zeggen bij haar kliniek aan. Diana is tevreden: "Wij doen het echt goed, serieus, dit wordt een prachtige neus", verzekert ze hem. 

Lees ook: Video: Temptations Fabrizio en Pommeline gaan samen onder het mes