Lifestyle / Celebs
Celebs

'Meghan Markle deelde wiet uit op eerste bruiloft'

Arme Meghan. Ze wordt al zwartgemaakt door de Britse pers om een vermeende vête met schoonzus Kate, en nu doet haar vader nog een duit in het zakje. In een interview met een Britse krant vertelt hij hoe Meghan tijdens haar eerste keer in het huwelijksbootje een bijzonder trouwbedankje voor haar gasten had...

meghan markle wiet bruiloft

Lees ook: Hè bah: Zus van Meghan Markle werkt aan boek vol onthullingen over Meghans duistere geheimen

Ruzie

Meghan en haar vader liggen al voor haar bruiloft met elkaar in de clinch. Thomas Markle probeert al maanden wanhopig weer contact met zijn dochter te krijgen. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks lijkt de 74-jarige Amerikaan te denken. Nu claimt hij dat zijn dochter na het trouwfeest met haar eerste man Trevor Engelson aan alle gasten een zakje wiet uitdeelde. 

No big deal

Het huwelijk vond in 2011 plaats in Jamaica. "Het is illegaal, maar geen big deal in Jamaica. Het is bijna gebruikelijk daar", vertelt hij aan de Daily Mail. "Ik rook geen wiet en voor zover ik weet Meghan ook niet. Ik weet niet wat ik met mijn zakje heb gedaan. Ik denk dat ik het weg heb gegeven."

Meghan en Trevor gaven 10 september elkaar het ja-woord. Naar verluid duurde de ceremonie vijftien minuten en het feest vier dagen. De twee scheidden twee jaar later.

Lees ook: Gespot: Meghan Markle's babybuikje goed te zien in galajurk

Beeld: GettyImages