Realityster Stephany verdient 5000 euro per week met verkoop van borstzweet

Celebs door Elsemieke

Dat je als influencer goed geld kunt verdienen, dat is anno 2022 inmiddels wel bekend. Toch kan het nóg gekker dan je denkt. Stephanie van 90 Day Fiance op TLC verkocht al haar scheten in een potje en nu doet ze er nog een schepje bovenop, namelijk een flesje gebotteld zweet voor haar trouwe volgers.

Een potje borstzweet van een realityster: zou jij daar geld voor neerleggen? Als je hoort hoeveel Stephanie Matto verdient met deze zogenaamde side hustle, dan wil je misschien toch ook wel wat doen aan je eigen bekendheid. Naar eigen zeggen verdient de TLC-ster zo’n € 4.600 per week met het verkopen van haar borstzweet in potjes. Daarvoor spendeert Stephanie per dag tot wel vier uur bij het zwembad in de zon om genoeg zweet te produceren. Ook is ze na de zweetsessie nog een kwartier bezig om het potje te vullen voor de mensen die een bestelling bij haar hebben gedaan. Kassa!

Naar het ziekenhuis

Stephanie Matto verdiende eerst een dikke boterham door haar scheten te verkopen, maar haar lichaam kon het niet meer aan om zoveel scheten te produceren. In januari werd Stephanie namelijk in het ziekenhuis opgenomen met symptomen van een ‘hartaanval’. De realityster leefde op een dieet van bonen, eieren en eiwittenshakes om maar genoeg gas te produceren, waar ze zo’n € 190.000 mee verdiende. Nu verkoopt Stephanie zo’n tien potjes zweet per dag die per stuk voor omgerekend €460,- verkocht worden. Goede business!

Foto: TLC

Lees ook: Koen Kardashian over drugsgebruik: "er ging 5 gram per dag door mijn neus"