Koen Kardashian over drugsgebruik: "er ging 5 gram per dag door mijn neus"

Celebs door Elsemieke

Voor Koen Kardashian was 2021 zowel een zege als een hel. De realityster liet zich opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika vanwege zijn drugsverslaving. Heel Nederland had hier een mening over. In de nieuwste LINDA.Meiden vertelt hij welke invloed dit op hem had. 

Katja Schuurman huilend op Instagram: "liefdesverdriet aan het wegpuffen"

Koen Kardashian over drugsgebruik: "er ging 5 gram per dag door mijn neus"

Zeg je Koen Kardashian, dan zeg je feestjes, drank en drugs. Van dat imago probeert de realityster nu af te komen. Na een leven van 10 jaar vol drank en drugs, liet Koen zich vorig jaar opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Inmiddels is hij clean, maar aan LINDA.meiden vertelt de realityster dat hij dagen had waarop er 5 gram coke door zijn neus heen ging. Naar eigen zeggen werd het tijdens de coronacrisis nog erger. "Bij mijn eerste kop koffie snoof ik al. Ik begon in mijn eentje te gebruiken tot ik op een gegeven moment op 5 gram per dag zat. Ik sliep niet en was altijd wakker."

Rehab

Toch duurde het nog tot juli 2021 voor Kardashian besefte dat het niet zo verder kon. Hij belde zijn beste vriendin Anna Nooshin op en die vloog direct terug naar Nederland. Ze regelde dat Koen naar zijn ouders ging. Zijn ouders zorgden er vervolgens voor dat Koen naar rehab kon in Zuid-Afrika. Inmiddels is Koen weer thuis en woont hij tijdelijk bij zijn ouders in Rotterdam, maar het echte afkickproces begint naar eigen zeggen nu pas. "Ik realiseer me elke dag dat ik verslaafd ben. De duivel zit op mijn schouder en het spul is zo besteld."

Lees ook: O no! Zijn Monica Geuze en Robbert Kroese uit elkaar?

Foto: BrunoPress