Zien: Channah Koerten deelt romantische video met nieuwe vriend

Celebs door Elsemieke

Channah Koerten is na een onstuimige relatie met de vader van haar kinderen weer gelukkig in de liefde. De realityster liet onlangs al weten dat de relatie officieel is en trakteert haar volgers weer op nieuwe romantische foto's op Instagram.

Vanaf déze datum staat Selling Sunset seizoen 5 op Netflix

Channah Koerten deelt nieuwe kiekjes met vriend Orlando

Na een jarenlange knipperlichtrelatie is Channah Koerten weer helemaal gelukkig in de liefde. In oktober 2021 was de relatie met Quentin, de papa van haar twee kids, voorbij, maar nu is Channah weer verliefd. En de gelukkige is ex-profvoetballer Orlando Smeekes. “We zijn nog niet zo heel lang samen en zagen elkaar voor het eerst in de sportschool. Ik ben weer helemaal into het sporten, dus het is een goede match." Op Instagram deelt Channah een korte terugblik van haar weekend, waarin te zien is dat de liefde tussen haar en Orlando er vanaf spat. “Full of happiness ✨🤍”, schrijft Channah bij de video. “IK HOU VAN JOU ✨❤️✨”, schrijft lover Orlando. Zoet!

Wie is Orlando Smeekes, de vriend van Channah Koerten?

De nieuwe liefde van Channah is voor veel voetballiefhebbers geen onbekende. Hij speelde als voetballer voor clubs als Go Ahead Eagles, Telstar, FC Volendam en Maritzburg United (Zuid-Afrika). Orlando Smeekes is nu 40 jaar oud. Sinds 2019 focust hij zich op kickbocksen en voetbalt hij niet meer. 

Allemaal bevriend

Channah Koerten vertelt ook wat ex-vriend Quentin nou van haar nieuwe relatie vindt. “Tuurlijk, het is altijd een lastige situatie, maar we wisten allebei dat het eraan zat te komen. Quen komt vaak over de vloer voor de kids, dus we konden er niet omheen”, zegt Channah. Hij en Orlando zouden het goed kunnen vinden. “Ze gaan goed met elkaar om en we zijn allemaal bevriend. Quentin gunt me alle liefde en geluk.”

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zien: dolverliefde Rachel Hazes straalt op nieuwe foto met vriend Klaas Otto