Vanaf déze datum staat Selling Sunset seizoen 5 op Netflix

Media door Elsemieke

We beginnen deze zonnige woensdag met heel goed nieuws in Netflix-land. Christine Quinn heeft zojuist op Instagram bekendgemaakt dat we het vijfde seizoen van Selling Sunset al héél snel kunnen bingen op Netflix. De releasedatum van Selling Sunset seizoen vijf is namelijk bekend gemaakt.

selling sunset seizoen 5 releasedatum

'Ginny Weasley' uit Harry Potter getrouwd: "beste dag van mijn leven"

Releasedatum komt dichtbij: vanaf déze datum staat Selling Sunset op Netflix

Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat het vierde seizoen van Selling Sunset verscheen. Als je net als wij een groot fan bent van de realityserie, dan heb je alle afleveringen waarschijnlijk al gezien. Vrij snel daarna wisten we ook dat er een vijfde seizoen aan zou komen, maar wanneer was nog niet helemaal duidelijk. Daar is nu verandering in gekomen, want de releasedatum van Selling Sunset seizoen vijf is nu eindelijk bekend gemaakt. Christine Quinn plaatst een poster van de show en schrijft in de caption dat het vijfde seizoen vanaf 22 april 2022 te streamen is. “Selling Sunset Season 5 is out April 22nd!“, klinkt het. Yes!

Seizoen 5 Selling Sunset: wat kunnen we verwachten?

We kunnen ook ongeveer zeggen wat te verwachten is van dat vijfde seizoen van Selling Sunset, dat hopelijk gevuld is met een heleboel drama. Net als seizoen 2 en 3, die ook samen zijn opgenomen, werd al gezegd dat dat óók het geval is bij seizoen 4 en 5. Veel details over het vijfde seizoen heeft Netflix niet losgelaten, behalve dat er meer te zien is van de relatie tussen Chrishell Stause en Jason Oppenheim. Helaas zijn de twee alweer uit elkaar, al was de break-up naar eigen zeggen zonder drama. Kortom, genoeg drama incoming!

Foto: Netflix

Geraldine Kemper overwoog operatie aan vulva: "dacht dat lippen te groot waren"