Geraldine Kemper overwoog operatie aan vulva: "dacht dat lippen te groot waren"

Media door Elsemieke

Geraldine kennen we als presentatrice van Spuiten en Slikken, maar ook vanwege haar documentaires over verschillende maatschappelijke onderwerpen. Voor haar nieuwste programma 'Tussen De Lakens met Geraldine' doet ze onderzoek naar de orgasmekloof en de ongelijkheid tussen vrouwen en mannen. En daarin is ze zelf ook behoorlijk openhartig.

Beste standjes om je G-spot te stimuleren

Geraldine Kemper komt binnenkort met een nieuw programma. In Tussen de lakens met Geraldine onderzoekt de presentatrice de emancipatie van de vrouw in bed. Dat we in 2022 nog steeds een orgasmekloof hebben, is eigenlijk nogal bizar om te bevatten.

Tussen de lakens met Geraldine Kemper

In haar nieuwe programma onderzoekt Geraldine niet alleen de seksuele ongelijkheid tussen mannen en vrouwen, maar zelf schuwt ze ook niet om te vertellen over haar eigen seksualiteit. Zo laat de presentatrice bijvoorbeeld een gipsafdruk maken van haar vulva en vertelt ze dat ze zo onzeker was over haar eigen vulva, dat ze overwoog om een operatie te laten doen. "Ik dacht dat mijn lippen te lang waren." Daarnaast gaat ze in het programma ook in gesprek met haar eigen moeder over seks over onder andere gelijkheid tussen het orgasme van een man en vrouw in bed. "Ik kom niet klaar van penetratie", zo vertelt Geraldine aan haar moeder.

Tussen de lakens met Geraldine is vanaf 23 maart te zien op Videoland.

Lees ook: Nog nooit klaargekomen, met deze tips kom je er wel

Foto: BrunoPress