Beste standjes om je G-spot te stimuleren

Intiem door Laura

De G-spot bestaat! En wie zoekt, die zal vinden. Niet alleen met handvaardigheid, maar ook met seksstandjes kun je dit speciale plekje optimaal stimuleren. Lees en leer.

gspot standjes

Lees ook: Het bestaat! Dit is wat de G-spot écht is

Voorspel = belangrijk

Voordat je bovenop elkaar duikt, neem uitgebreid de tijd voor voorspel (strelen/vingeren/beffen, je kent het wel). Bij opwinding zwelt de G-spot (achterkant van de inwendige clitoris!) op en wordt het extra gevoelig. En hoe gevoeliger, hoe groter de kans op een orgasme. Als jullie lekker zijn opgewarmd, kun je met onderstaande standjes de G-spot optimaal stimuleren. Tip: houd je vinger(s) of een speeltje op je uitwendige clitoris voor een spetterend happy ending

Standje 1: Bovenop

Do you wanna be on top? Yes! Het is een echte work-out, maar daar krijg je ook een hoop genot voor terug. Voor de beste G-spot stimulatie, laat je partner in een 45 graden hoek zitten op bed of een bank. Zelf blijf je rechtop zitten en beweeg je op en neer. 

Standje 2: Spoonen

Geen zorgen, er kan ook een beetje ontspannen worden. Als je benen vermoeid zijn van het eerste standje kun je door naar deze chille positie. Ga lepeltje-lepeltje liggen. Jij bent de kleine lepel. Breng je knieën iets naar voren en laat je partner achterlangs penetreren.  

Standje 3: Doggy style

Nu de favoriet van menig mens: op zijn hondjes. Misschien is dit wel redenen dat veel zo'n fan zijn van doggy style, dit standje heeft de perfecte hoek om de G-spot te raken. De uitvoering is simpel: je leunt op je handen en knieën op het bed en houd je rug hol. 

Standje 4: Hobbelpaard

Sorry als we door deze benaming je jeugdherinneringen verpesten, maar je begrijpt wel gelijk wat we bedoelen. Degene die penetreert gaat zitten met gestrekte benen en houdt jouw heupen vast. Jij zit bovenop (face-to-face) en beweegt je heupen van voren naar achteren. Je partner kan je een handje meehelpen. 

via GIPHY

Lees ook: 10 tips voor iedereen met een clitoris