Dit zijn de beste standjes als je een borreltje op hebt

Intiem door Ze.nl

Het komt misschien wel eens voor dat je met een flinke borrel achter je kiezen met een lucky bastard in bed belandt. Wanneer je niet direct in slaap valt heb je vaak nog wel zin in een wip. Maak het vooral niet te ingewikkeld, want daar heb je op dat moment echt geen kracht voor. Op zulke momenten geldt: less is more.

Lees ook: Dit vinden mannen écht van aftrekken - VRIJ-dag

1. De luie hond

Hoewel op z’n hondjes natuurlijk altijd favo is, is de luie hond de perfecte (no shit) luiere variant. In plaats van op handen en knieën te zitten, lig jij plat op je buik. De rest spreekt voor zich. Heeeerlijk lui genieten. De ander moet wel even aan de bak, maar hey het draait nu even om jou hè. 

2. Spooning leads to forking

Lepeltje lepeltje is ultiem lui als je een borreltje teveel op hebt en zin hebt in lome seks waarbij je niet teveel hoeft te bewegen. Je wilt immers niet misselijk worden. Kruip lekker dicht tegen elkaar aan en het allermooiste is: na de daad kun je direct in elkaars armen in slaap vallen. Oh nee, vergeet niet even te plassen! Je wilt toch geen blaasontsteking aan broek hebben hangen.

3. Lift your leg up

Deze is ook ideaal als je geen zin hebt in ingewikkelde sores. Jij ligt op je rug aan de rand van je bed en je lover staat aan de rand. Leg je benen over diegene’s schouders en gas op die lolly. De ander moet hier wel even aan de bak..

4. Gouwe ouwe

De immer gouwe ouwe klassieker is natuurlijk missionares. Leg een kussen onder je billen, zodat je bedpartner extra diep kan stoten. Heerlijk intens, met minimale inspanning. Precies waar je op dat moment zin in hebt. 

Lees ook: Dit zijn de gekste dingen die lezeressen meemaakten tijdens een pijpbeurt - VRIJ-dag