Seks & relaties / Seks
Seks

Dit zijn de gekste dingen die lezeressen meemaakten tijdens een pijpbeurt - VRIJ-dag

Er is vrijwel niets dat mannen lekkerder vinden dan een goeie pijpbeurt. Achterover leunend terwijl ze compleet verwend worden voelen ze zich de koning ten rijk. Wie zich minder koning hebben gevoeld, zijn deze vier lezeressen die hun gekste ervaringen tijdens een pijpbeurt met ons deelden. 

Lisa: “Mijn lief en ik stapten onder de douche voor een stomende sessie. Toen ik door mijn knieën ging om hem eens lekker te verwennen en hij me verlangend aankeek, voelde ik me de koningin te rijk. Totdat ik me tijdens het pijpen verslikte in het water dat op mijn gezicht kletterde en ik bijna stikte. Uit paniek gooide mijn vriend me uit de douchecabine en hoestend en proestend lag ik op de badkamervloer. Je begrijpt, pijpen onder de douche doe ik niet snel meer.”

Marieke: “Hij vond het een geil idee om op mijn gezicht klaar te komen. Sukkel die ik was, hield ik mijn ogen open. Je raadt het al: kwakkie in mijn oog. Raakte natuurlijk ontstoken, waardoor ik met een oogkapje over straat. Genant!!”

Sylvia: “Ik ging helemaal op in het moment met mijn ogen dicht. Toen ik ze even open deed, zag ik dat mijn kat wel heel geïnteresseerd was in dit tafereel. Gevaarlijk zichtbij zat ze te loeren naar hoe ik mijn verovering verwende. Ik probeerde haar nog weg te duwen, maar daardoor dacht ze dat ik wilde spelen. Eén haal met haar pootje kwam iets te dicht bij zijn jongeheer.. Ik denk dat de buren hem hebben horen schreeuwen van de pijn. Oops!”

Maureen: “Toen ik na een feestje met hem mee naar huis was gegaan, hadden we al aardig diep in het glaasje gekeken. Wazig trokken we onze kleren uit en belandden bij hem op bed. Ik was van plan hem eens flink te verwennen, maar toen ik hem aan het pijpen was voelde ik ineens een golf van misselijkheid omhoog komen. Lang verhaal kort: Ik was te laat om mijn broodje shoarma van die avond náást het bed te deponeren…”

Lees ook: Badkamerseks? Zo wordt het wél een feestje - VRIJ-dag

Beeld: iStock, Giphy