Ze’s sekswoordenboek: Rusty Trombone

Liefde door Laura

Zo nu en dan stuit je op van die begrippen waarvan je niet meteen doorhebt dat het een seksuele betekenis heeft. Zo schreven we eerst over Double Dutch, lefty cappuccino en rimmen. En we hebben er weer eentje voor je deze week! Namelijk de Rusty Trombone...

rusty trombone

De Rusty Trombone, wij hadden er nog nooit van gehoord. De seksmove is vooral in pornoland bekend, maar nog niet populair in de real life slaapkamers. De laatste maanden zien we de term steeds vaker voorbijkomen, dus we vonden dat-ie een plekje verdient in ons Sekswoordenboek.

Betekenis Rusty Trombone

Een man dubbel verwennen, dat gebeurt niet zo vaak tussen de lakens. De Rusty Trombone maakt het mogelijk. Het is namelijk een move waarbij je een handjob combineert met rimmen. Oftwel: aftrekken terwijl je zijn ster likt. Dat klinkt niet alleen vrij heftig, maar ook vrij ingewikkeld. Hoe kom je ooit bij zijn billen als je hem af moet trekken. Nou… daar komt de term ‘roestige trombone’ dus vandaan. Je zit namelijk achter hem met je gezicht naar zijn billen. Ondertussen breng je je handen naar voren om hem een handjob te geven.

Ja-ha, lach maar. Maar de Rusty Trombone is niet voor iedereen weggelegd. Het is moeilijker dan je denkt (is ons verteld door Cosmopolitan). Denk maar aan die oefening: tegelijkertijd over je buik wrijven en op je hoofd tikken.

In dit geval is het: langzaam op en neer bewegen met je tong en tegelijkertijd snel op en neer gaan met je handen… dát gaat nog niet zo soepel.

 

 

Vrouwelijke variant: Rusty Trumpet

Natuurlijk is er ook een tegenhanger voor de vrouw. De Rusty Trumpet is wanneer de vrouw zowel gerimd als gevingerd wordt. The more you know…

Lees ook: Ze's sekswoordenboek: de Weense Oester