De gekste dingen die lezeressen meemaakten toen ze oraal gaven

Intiem door Redactie Ze.nl

Een orale beurt geef je aan je lief als je daar zelf ook zin in hebt. Het is een spannende manier om je vriend op te winden voor de vrijpartij, of gewoon als enige seksuele activiteit van die dag of avond. Al loopt het niet altijd zoals gepland... Vier lezeressen deelden hun gekste ervaringen tijdens een orale vrijpartij met ons.

De gekste dingen die lezeressen meemaakten toen ze oraal gaven

Lisa: “Mijn lief en ik stapten onder de douche voor een stomende sessie. Toen ik door mijn knieën ging om hem eens lekker te verwennen en hij me verlangend aankeek, voelde ik me de koningin te rijk. Totdat ik me tijdens de blowjob verslikte in het water dat op mijn gezicht kletterde en ik bijna stikte. Uit paniek gooide mijn vriend me uit de douchecabine en hoestend en proestend lag ik op de badkamervloer. Je begrijpt, orale seks onder de douche geef ik niet snel meer.”

Marieke: “Hij vond het een sexy idee om op mijn gezicht een orgasme te krijgen. Sukkel die ik was, hield ik mijn ogen open. Je raadt het al: kwakkie in mijn oog. Raakte natuurlijk ontstoken, waardoor ik met een oogkapje over straat moest. Genant!!”

Sylvia: “Ik ging helemaal op in het moment met mijn ogen dicht. Toen ik ze even open deed, zag ik dat mijn kat wel heel geïnteresseerd was in dit tafereel. Gevaarlijk dichtbij zat ze te loeren naar hoe ik mijn verovering verwende. Ik probeerde haar nog weg te duwen, maar daardoor dacht ze dat ik wilde spelen. Eén haal met haar pootje kwam iets te dicht bij zijn jongeheer.. Ik denk dat de buren hem hebben horen schreeuwen van de pijn. Oops!”

Maureen: “Toen ik na een feestje met hem mee naar huis was gegaan, hadden we al aardig diep in het glaasje gekeken. Wazig trokken we onze kleren uit en belandden bij hem op bed. Ik was van plan hem eens flink te verwennen down there, maar toen ik hem aan het pijpen was voelde ik ineens een golf van misselijkheid omhoog komen. Lang verhaal kort: Ik was te laat om mijn broodje shoarma van die avond náást het bed te deponeren…”