Gênante dingen die kunnen gebeuren tijdens het pijpen

Intiem door Redactie Ze.nl


Het is weer een tijdje geleden dus jij (of je vriend) besluit dat het hoog tijd wordt voor wat orale verwennerij. Alleen is aan z’n toedeledokie sabbelen en zuigen nog lang niet zo gemakkelijk gezegd als gedaan.

Wanneer je iets gênants doet op bijvoorbeeld je werk, ga je vaak wanhopig op zoek naar een luik in de vloer om in weg te zakken. Maar wanneer je een blunder begaat in de slaapkamer kun je helemaal door de grond zakken. Zéker wanneer je ook nog eens aan z’n piemel hing. Deze uiterst gênante dingen kunnen gebeuren wanneer je ‘m pijpt:

Je gebruikt te veel tand  

Je tong is lekker zacht, maar in je mond bevinden zich ook minder aangename dingen: je tanden. Wanneer je nog niet zoveel pijpervaring hebt, of een tijdje out of the game bent geweest, kan het dat je er weer even in moet komen. Het kan een keer gebeuren dat je per ongeluk met je tanden over z’n piemel schraapt. Hopelijk herstel je die fout snel. Over de eventuele gevolgen zullen we niet in detail treden. We vertellen je alleen: it ain’t pretty.

 

 


Je moet kokhalzen
Wanneer je ‘m net in je mond neemt, is het even kijken hoe ver het nou wil. Vaak weet je zelf prima hoe ver die erin wil, maar wanneer je partner zo intens geniet van de pijpbeurt, maakt hij van die genotstuiptrekkingen. Voor je het weet schiet z’n pielemans toch te ver je mond in.

Er komt iemand binnen

Wanneer je vriend met huisgenoten woont of zijn vrienden (of nog erger: zijn ouders) zijn huissleutel hebben, kan het onfortuinlijke moment zich voordoen waarop iemand de kamer binnenkomt. Wat voor smoesje je dan kunt bedenken? Niets! In dat geval is het toch echt wat het lijkt. Schrale troost: jij bent niet de enige die voor de rest van het leven is getraumatiseerd.  
 
Je kwijlt de hele boel onder
Je vriend spuit de boel binnen een minuut onder wanneer jullie de missionaris doen, maar wanneer je hem oraal verwent, duurt het ongelooflijk lang tot hij een keer het moment suprême bereikt. Op een gegeven moment voel je je lippen gewoon niet meer. En ja, voor je het weet ligt er een plasje van je eigen kwijl op je vriend en op het bed. Lekker…
 
Je was vergeten dat je nog een ring omhad
Wanneer je hem pijpt, vindt hij het natuurlijk geweldig als je echt alleen maar je mond gebruikt, maar je lippen verkrampen sneller dan je denkt en dan is het fijn om even af te wisselen. Je wilt je lippen toch even een pauze gunnen en gaat te hand verder. Helemaal geen probleem. Behalve als er een ring om je vinger siert. Want dat kan uiterst pijnlijk zijn voor je sekspartner.

 

 

 

 

Het gebeurt maar niet

Je hangt al een dik kwartier aan z’n piemel te lurken en het lijkt maar niet te komen tot een orgasme. Eerlijk is eerlijk: je vindt het fijn dat je vriend geniet, maar zelf geniet je er nu niet bepaald van. Je lippen voel je niet meer en je bent bang dat je een nekhernia krijgt. Echt charmant ben je niet meer bezig. En hierdoor stimuleer je je vriend nu ook niet meer echt.
 
Het gebeurt wel
Maar ook wanneer het wel gebeurt kan dit gênante taferelen opleveren. Stop je vlak voordat hij bijna komt? Of laat je ‘m toch in je mond spuiten? Met gevolg dat je z’n goedje echt niet binnen kunt houden en naar de badkamer rent om het in de wc of gootsteen te spugen. Erg leuk is het niet voor je vriend die alleen maar z’n lading wilde lozen na een fantastische beurt. En erg leuk is het ook niet voor jou wanneer je op de gang z’n huisgenoot/moeder tegen het lijf loopt…

Welke gênante dingen zijn jou weleens overkomen terwijl je hem een blowjob gaf?